Emirhan İlkhan, Beşiktaş'ta Valerien Ismael'in kendisine güvendiğini ve bu yüzden de daha rahat oynadığını söyledi

Beşiktaş’ta geçtiğimiz sezon dikkatleri üzerine çeken genç yıldız Emirhan İlkhan, Teknik Direktör Valerien Ismael’den övgü dolu sözlerle bahsetti. Genç oyuncuların oynayarak gelişebileceğini söyleyerek dikkatleri üzerine çekti.

04.06.2022-09:05 - (Son Güncelleme: 04.06.2022-09:05)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ta hayal kırıklıklarıyla geçen sezonda en büyük kazanımlardan biri olarak göze çarpan genç yıldız Emirhan İlkhan, siyah beyazlılarda A takıma yükselmeyi başarmıştı.

Emirhan’dan flaş açıklamalar

Ümit Milli Takım’a seçilmeyi de başaran Emirhan İlkhan, katıldığı Milli Takım kampında NTV ekranlarına açıklamalarda bulundu. Genç yıldız yapmış olduğu açıklamalarda ;


‘ Oyuncu, oynayıp gelişir. Korunarak gelişmez. Valerien Ismael hocam, bana güveniyor, güvendiği için de rahat hissediyorum, bunu da sahada yansıtmaya çalışıyorum. İlk başta U19'daydım, Ocak'ta A Takım'a alındım. Bir anda kovid vakaları artınca, bana şans geldi ve iyi değerlendirdim, A Takım'da kaldım. Beşiktaş'ta kendimi kanıtlamaya devam etmek istiyorum. Kanıtladıktan sonra da hedefim Avrupa'ya gitmek ama öncelik Beşiktaş'ta şu anda. ‘ ifadelerini kullandı.

Emirhan İlkhan’ın A takım macerası

Geçtiğimiz sezonun ortalarında Beşiktaş’ta altyapıdan, A takıma yükseltilen 18 yaşındaki Emirhan İlkhan, 10 karşılaşmada forma giyme şansı yakalarken, bu maçlarda 1 gollük bir katkı sağlamayı başarmıştı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal