Kulüpler Birliği toplandı: Ali Koç TFF Başkanlığıyla ilgili ortaya çarpıcı bir iddia attı

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç açıklamalarda bulundu. Koç "Bize gelen bilgi mevcut TFF başkanımızın aday olmayacağına dair. Aday olursa da, bu hakkıdır" diyerek Mehmet Büyükekşi'nin yapılacak seçimde aday olmayacağını ifade etti. İşte detaylar...

16.04.2024-21:46 - (Son Güncelleme: 16.04.2024-21:46)

Kulüpler Birliği Vakfı üyelerinin bugün Maslak’ta bir araya gelmesinin ardından Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, yapılan toplantının ardından basın açıklaması düzenledi.

“Hepimiz buna hemfikiriz”

Toplantıdaki tek gündemlerinin TFF’deki seçim olduğunu ifade eden Ali Koç, Mehmet Büyükekşi’nin aday olmayacağını duyduğunu iddia etti. Koç "Bugün tek gündemimiz TFF'nin seçim tarihi. Ülke futbolunun menfaati için seçimlerin en kısa zamanda yapılmasında hemfikiriz. 18 Temmuz'un uygun olmayacağını düşündüğümüz için haziran ayını önerdik. Diyalogla yapalım, imza ve diyalogla yapalım veya sadece imza ile yapalım gibi düşünceler var. Biz bu değişimin olabildiğince hızlı yapılmasını istiyoruz. Aramızda bir konuda rahatsız olan kulüpler var. İsim vermeyeceğim ama bir TFF yöneticisinin bazı alt lig kulüplerini arayarak, 'Size şöyle yardım yapacağız' demesini son derece yadırgıyoruz. TFF'nin yönetim kurulunu bir üyesinin 'imza vermeyin' demesini son derece yadırgıyoruz. Doğru olan, bu arkadaşın istifa etmesi. Bize gelen bilgi mevcut TFF başkanımızın aday olmayacağına dair. Aday olursa da, bu hakkıdır” ifadelerini kullandı.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal