Yerli ve Yabancı Şairler 'Şiir Hatları Vapuru'nda Buluştu

İstanbul'da yaşayanları ve şiire ilgi duyanları bir araya getiren XII. Uluslararası İstanbul Şiir ve Edebiyat Festivali’de hazırlanan “Şiir Hatları Vapuru” şairler ve en güzel şiirlerle Beykoz’a demir attı.

25.02.2020-15:13 - (Son Güncelleme: 25.02.2020-15:07) Yerli ve Yabancı Şairler 'Şiir Hatları Vapuru'nda Buluştu

XII. Uluslararası İstanbul Şiir ve Edebiyat Festivali’ne bu yıl 10’u ülke dışından, 10’u da yurt içinden olmak üzere 20 şair ve yazar katıldı.

“Divan Şiir Geleneği- Şehir ve Edebiyat” temasıyla izleyiciye sunulan etkinlikler, şehrin ayrı yerlerindeki konserler, dinletiler, sergiler, şiir okumaları ve söyleşiler büyük ilgi ile karşılandı.

Beykoz Belediyesi’nin konuklarını ağırladığı festivalin son gününde “Boğaziçi Okuması” etkinliği için Eminönü’nden yola çıkan “Şiir Hatları Vapuru”yla Beykoz’a gelen misafir şairler sanatseverler ve şiir severlerle bir araya geldi.

YERLİ ve YABANCI ŞAİRLER BULUŞTULAR

Mehmet Akif Ersoy Şiir Evi’nde düzenlenen etkinlikte Ahmad Zakaria, Marianne Larsen, Teresa Pascual, Azita Ghahreman, Najwan Darwish, Paul Henri Campbell, Danyball Reyes Umbria, Yanuva Leon, Serkan Türk, Cevdet Karal, Alphan Akgül, Atakan Yavuz, Şafak Çelik yazdıkları şiirleri okudu.

En sevdikleri şiirleriyle festivale katkıda bulunan şairler ilçenin diğer mekânlarını da gezdiler.

Son Dakika Kültür-Sanat Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal