Serdar Kuzuloğlu Biyografi

Serdar Kuzuloğlu eşi kim? Serdar Kuzuloğlu ne mezunu? Serdar Kuzuloğlu boşanma? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

28.05.2018-23:39 - (Son Güncelleme: 28.05.2018-23:30) Serdar Kuzuloğlu Biyografi

1995 senesinde girdiği medya sektöründe birçok değişik vazife üstlendi. Meslek yaşamı süresince trendleri ve teknolojiyi izleyerek okuyucu, dinleyici ve izleyicilerine aktarmaya çalıştı. Bu uğraşı halen, her fırsatta devam ettiriyor.

Posta, Fanatik, Milliyet, Finansal Forum, Radikal ve Cumhuriyet gazetelerinde yazılar yazdı. (ayrıca Cumhuriyet dışında hepsinde web sitelerinin kuruluşlarında vazife aldı).

Ayrıca PC WORLD, ComputerWeek, .net, Paprika dergilerinde sürekli köşe yazarlığı yaptı.

Radyo Kozmos ve NTV Radyo’da uzun seneler boyunca program yaptı.

Technology Channel, Business Channel ve TRT Haber ve TRT 1’de TV programları hazırlayıp sundu.

Yeni Nesil Hizmetler Direktörü olarak vazife yaptığı Doğan TV Holding’de holdingin bütün markalarının dijital kurulumlarını bitirdi, stratejilerini tespit ederek idare etti.

MYK Medya ismiyle kurduğu dijital ajansta yirmiyi geçkin iç yapıma sahip internet televizyonu Televidyon, birçok yeniliğe imza koyan teknoloji haber portalı Yahoyt, yer tabanlı sosyal ağ Kaybolduk.biz ve Türkiye’nin ilk nostalji temalı video sitesi Alkışlarla Yaşıyorum gibi hala gururla andığı bir dizi projeyi yaşama geçirdi.

Hala başta blogu olmak üzere her imkan olduğunda yazmaya; bildiklerini aktarmayı sürdürüyor ve kurucuları arasında yer aldığı İstanbul Bilgi Üniversitesi / Next Academy’de ‘Sosyal Medyada İletişim ve Pazarlama’ başlıklı yüksek lisans dersini veriyor.

Bir taraftan da 2014 senesinde bu blogda başladığı Haftanın Özeti serisinin yer aldığı Dünya Halleri sitesinin Yayın Yönetmenliği vazifesini devam ettiriyor.

Tüm bu uğraşlardan arta kalan vakitlerde danışmanlık yapıyor, konferanslarda düşüncelerini aktarıyor, bir dizi dijital projede yatırımcı ve girişimci olarak vazife alıyor.

Son Dakika Kültür-Sanat Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal