Bolu Gezilecek Yerler

Bolu gezilecek yerler konaklama, Bolu gezilecek yerler, Bolu'da kalınacak yerler, Bolu gezi rehberi konuları ile ilgili detaylar haberimizde...

06.06.2018-12:26 - (Son Güncelleme: 06.06.2018-12:15) Bolu Gezilecek Yerler

Bolu gezilecek yerler konaklama, Bolu gezilecek yerler, Bolu'da kalınacak yerler, Bolu gezi rehberi detaylar haberimizde...

Bolu, Batı Karadeniz'de yer alır. Ankara ve İstanbul gibi büyük şehirlere yakın olması, doğal güzellikleri, temiz havası ve tabiatı ile dört mevsim yerli - yabancı turistleri ağırlıyor. Bolu'da yer alan doğal güzellikler dışında tarihi yerleri ile de çok meşhurdur.

BOLU GEZİLECEK YERLER

Müthiş doğa manzaraları ve tertemiz havası ile Bolu tatil yapmak için en sık seçilen yerler arasındadır. Buraya gelen ziyaretçilerin yaptığı ilk şey 'Bolu Evleri'ni ziyaret etmek oluyor. Bu evler kentin köklü tarihini size yansıtıyor.

Bolu Müzesi ile kentin tariğhine yakından tanıklık etme şansı yakalayacaksınız. Arkeolojik kazılar sonucunda ortaya çıkan eserleri görme imkanı bulabilirsiniz.

Zafer Kalesi 1923 yılından bugüne kadar tek bir hasar almamıştır.

Kış sporları ile ilgilleniyorsanız ya da kış tatillerini tercih edenlerdenseniz Kartalkay aKayak Merkezi'ne kesinlikle uğramalısınız.

Bahar ve yaz aylarını güzel bir şekilde değerlendirebilmek için Abant ve Yedigöller'i ziyaret ederek tabiata doyabilirsiniz.

Son Dakika Kültür - Sanat Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal