Beylerbeyi'nin En İyi 5 Kahvaltı Mekanı

Beylerbeyi kahvaltı mekanları nereler? Havaların güzelleştiği şu günlerde özellikle hafta sonu için yapılabilecek en büyük aktivite kahvaltıdır. İşte, Beylerbeyi'nin en iyi 5 kahvaltı mekanı...

25.04.2018-14:31 - (Son Güncelleme: 25.04.2018-14:01) Beylerbeyi'nin En İyi 5 Kahvaltı Mekanı

Beylerbeyi, sahildeki huzuru, Beylerbeyi Sarayının görkemli yapısını barındırıyor. Yerli ve yabancı turistler tarafından en çok tercih edilen ve ziyaret edilen semtte birçok mekan bulunuyor.

Güne güzel başlamanın ilk adımı olan kahvaltı için Beylerbeyi'ndeki en güzel 5 mekanı sizler için araştırdık.

İşte, Beylerbeyi'nin en iyi 5 kahvaltı mekanı;

1- Suppa Cafe & Lounge

Eşşiz boğaz manzarası ve doyurucu kahvaltı menüsü ile Beylerbeyi'nde kahvaltı yapılabilecek mekanlar arasında 1. sırayı alıyor.  Yaz aylarında bahçesi ve dış mekanı ile deniz ve boğaz manzarasının tadına doyabileceksiniz.

2- Gong Cafe Bistro

'Her kahve aynı tadı taşımaz. Nerede ve kiminle içiyorsanız tadı ona göre değişir'. Mekanın menüsünde yer alan bu cümle ne kadar özenli ve farklı olduğunu gösteriyor. 

3- Çeşmidil Cafe Restaurant

Denize kıyısı sıfır olan mekanlarda kahvaltı yapmanın tadı da bir başka. Çeşmidil Cafe size bu fırasatı ayağınıza kadar getiriyor.

4- Rumeli Çikolatacısı Beylerbeyi



Çengelköy ile Beylerbeyi arasında yer alan Havuzbaşı'nda açılan, Rumeli Çikolatacısı geleneğini sürdüren bir mekan. Çikolatacı kimliğinin yanı sıra kahvaltı çeşitleriyle çok sevilen mekanlar arasında yerini alıyor.

5- Mavi Cafe Beylerbeyi

Beylerbeyi iskelesinin yanında küçük salaş bir okadar dasevimli bir mekan. Mavi masa ve sandalyeleri ile şirin bir orttamı olan mekanda elbette kahvaltı yapmak da ayrı bir keyif oluyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal