Betül Arım'dan Büyük Performans

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Betül Arım, ‘Dışarda Hiçbir Şey Var’ adlı tek kişilik gösterisini önceki akşam Levent İş Sanat’ta Alzheimer Vakfı için sahneledi.

03.05.2018-12:54 - (Son Güncelleme: 03.05.2018-12:36) Betül Arım'dan Büyük Performans

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Betül Arım, ‘Dışarda Hiçbir Şey Var’ adlı tek kişilik gösterisini önceki akşam Levent İş Sanat’ta Alzheimer Vakfı için sahneledi.

Mutluluk terapisi olarak da nitelendirilen oyun, aynı akşam düzenlenen Yeni Tiyatro Dergisi'nin ödül töreninde ‘Emek ve Başarı Jüri Özel' ödülünün sahibi oldu. Oyuncu Betül Arım, hem yazıp hem de oynadığı ‘Dışarda Hiçbir Şey Var' adlı oyunda kendi hayatından kesitlere yer verdi. Zaman zaman seyirciyi de oyunun içine alarak onlara çeşitli sorular yönlendiren Arım, insanın kendisini sevmesi ve kendisiyle yüzleşmesi üzerinde durdu.

 
Alzheimer Vakfı yararına düzenlenen gecede 50 yaş üstü gönüllülerden oluşan Kadıköy Belediyesi Gençlik Sanat Merkezi dans grubu da sahneye çıkarak dans gösterisi sundu. Gecede ayrıca katkılarında dolayı Alzheimer Vakfı tarafından Betül Arım'a plaket takdim edildi. Arım, yaptığı konuşmada “Bu gece ödülü almaya gitmedik. Bir arkadaşımıza devrettik. Çünkü sizlerle birlikte olmak istedik” dedi.
 
 
ANNEMİN AL OĞLUYUM
 
Geceye katılanlar arasında modacı Tanju Babacan da yer aldı. Geçen yıl Alzheimer hastası olan annesini kaybeden Babacan, “Alzheimer aileye geldiği zaman sadece hastaya gelmiyor. Hasta zaten hasta olduğunun farkında değil. Bilinmeyen bir hastalık ve bütün aileye, sülaleye misafir geliyor.
 
 
Bilmediğiniz bir şeyi öğretiyor. Öğrendim zannediyorsunuz ama hiçbir şey öğrenmiyorsunuz. Daha doktorlar bununla ilgili bir şey öğrenemedi” diye konuştu. Babacan kırmızı sakallarıyla ilgili alarak “Sakalımı bir tertipliliğe protesto için boyatmıştım. Fakat zamanla kırmızı sakalımın annem tarafından ciddi bir algı olarak kabul edileceğini ve beni unutmayacağını tahmin etmemiştim. Ben annemin al oğluyum” dedi.
 
Son Dakika Kültür Sanat Haberleri için aşağı doğru kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal