Amerika'ya Gitmek

Amerika'ya gitmek istiyorum ama param yok? Amerika'ya gitmek isteyenler? Amerika'ya gitmek ne kadara mal olur? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

29.05.2018-17:54 - (Son Güncelleme: 29.05.2018-17:42) Amerika'ya Gitmek

Amerika’ya Nasıl Gidebilirim ?

Amerika’ya gitmek için ilk olarak bir sebebe gereksiniminiz var. Bizim önceliğimiz gezmek olacak, bunun haricinde Amerika’da eğitim almak, çalışmak hatta yaşamak bile olabilir!

Bu yazımızda ABD’ye gitme yollarını konular şeklinde anlatacağım.

Work And Travel

Öğrenciler içinde en çok tercih edilen bu! Work and Travel, Amerikan Hükümeti’nin senelerdir yaptığı bir tercih. Bu programla 3-6 ay arası Amerika’da çalışma ve aldığınız para ile gezme şansınız var.

Wat, üniversite öğrencileri için güzel tercihlerden biri olarak göze çarpsa da gitmeden aracı şirketlere yaptığınız ödemelerle birlikte toplam maliyetinin mantıklı düzeyden çıkmaya başladığını zannediyorum!

Work And Travel’ı Amerika’da hayat tecrübesi deneyimlemek isteyenlere önerebilirim.

Turist Olarak Amerika’ya Gitmek

Bence en iyi seçenek. Çünkü biz hayallerimizdeki bu ülkeyi gezmek istiyoruz, hiçbir aracı kuruma bağlı olmadan ve bütünüyle kendi programımızı şeklillendirerek.

Amerika’nın, hedefi yalnızca bizim gibi gezmek olan insanlara karşı kolaylaştırıcı vize stratejisini de unutmamak lazım.

Çoğu insan esasen hiçbir programa bağlı kalmadan Amerika’ya gitmenin daha masraflı olacağını zanneder fakat ben kendi istediğim Amerika seyahatlerimi çok saçma denebilecek maliyetler ile bitirebiliyorum.

Dil Okulu ile Amerika

İngilizce öğrenmek hiçbirimiz için basit olmadı. Dil öğrenmenin en pratik ve basit yolu, o dilin konuşulduğu devletlerden birine gidip çokça vakit geçirmek olmalı. Bir de bu ülkede hem ders görüp hem de gezme imkanınız varsa keyfimize diyecek yok!

Amerika dil eğitimi için oldukça güzel imkanlar sağlıyor. Dil okulları artan kurla birlikte biraz masraflı oluyor olsa da ülkemizde de dil eğitimi ucuz değil neticede.

Bu biçimde Amerika’ya gitmenin bence en büyük sıkıntısı sıkı bir eğitimle okul ve bu sebepten kente bağlı olmak zorunda kalmanız.

Son Dakika Kültür-Turizm Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal