4. Uluslararası Arapça Kitap ve Kültür Günleri, Üsküdar'da Başladı

Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi'nin öncülüğünü yaptığı 4. Uluslararası Türkiye Arapça Kitap ve Kültür Günleri, Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde kitapseverlere kapılarını açtı.

22.02.2019-14:00 - (Son Güncelleme: 22.02.2019-13:29) 4. Uluslararası Arapça Kitap ve Kültür Günleri, Üsküdar'da Başladı

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi öncülüğünde, Hâlidî Maarif İlim ve Kültür Derneği ve Hâşimî Yayınevi ortaklığıyla düzenlenen 4. Uluslararası Türkiye Arapça Kitap ve Kültür Günleri, Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde başladı.

"MEDENİYET HAFIZAMIZ KÜTÜPHANELER"

22 Şubat - 3 Mart arasında gerçekleştirilecek olan etkinlik bu sene, 'Medeniyet Hafızamız Kütüphaneler' teması ile katılımcılarını bekliyor. Daha önceki senelerde olduğu gibi bu sene de iddialı bir içerikle düzenlenen Arapça Kitap ve Kültür Günleri için dünyanın birçok farklı ülkesinden 50’den fazla yayınevi ve 100 ‘den fazla ilim adamı, akademisyen, yazar Türkiye’de bir araya geldi.

EV SAHİPLİĞİNİ ÜSKÜDAR BELEDİYESİ YAPIYOR

Üsküdar Belediyesi'nin ev sahipliğinde yapılan etkinliğe, AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in yanı sıra yurt dışından da çok sayıda ilim adamı ve katılımcı geldi. 

Farklı aktivitelerin de yapılacağı etkinlik, 3 Mart'a kadar kitapseverleri ağırlamaya devam edecek.

Son Dakika Kültür-Sanat Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal