Kullanıcılar buna çok sevinecek! Whatsapp'a mesaj düzenleme özelliği geliyor!

Whatsapp yeni güncellemesini açıkladı. Whatsapp, yeni gelecek güncelleme ile yeni bir özelliği daha kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

01.06.2022-17:44 - (Son Güncelleme: 01.06.2022-17:44) Kullanıcılar buna çok sevinecek! Whatsapp'a mesaj düzenleme özelliği geliyor!

Whatsapp yeni güncellemesini açıkladı. Gelecek yeni güncelleme ile beraber yeni özellikleri de beraberinde getirecek olan Whatsapp, geçtiğimiz aylarda ise emoji ile cevap verme özelliğini kullanıcılarının beğenisine sunmuştu. Whatsapp, yeni gelecek güncelleme ile yeni bir özelliği daha kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlanıyor. 

Yeni özellik kullanıcılara sunulacak

Telegram'da kullanılan ve birçok kullanıcı tarafından aktif halde bulunan özellik, fazladan mesaj birikimini engellediği gibi yanlış yazım hatalarını da düzeltmeye yarıyor. Whatsapp'a da gelecek bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar yazım yanlışlarını rahatlıkla düzenleyebilecekler. Test edilen bu özellikte düzenlenen mesajın eski hali gözükmüyor. Analistlere göre daha test aşamasında olan bu özelliğin yayınlanmadan önce düzenleme öncesindeki mesajı da göstereceğini düşünüyorlar.

Yeni özellik kullanıcılara sunulacak

Test aşamasında

Bu özellikte herkesten sil özelliği gibi belli bir süre içerisinde uygulanabileceği düşünülüyor. Yeni özellik android cihazlarda test edilmeye başlandı. İOS cihazlarına da test aşaması yakın zamanda geleceği tahmin ediliyor.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal