14.12.2023-10:06 (Son Güncelleme:14.12.2023-17:30)


1

Skandal itiraf geldi

Skandal itiraf geldi

Aleyna Tilki'nin gündeme bomba gibi düşen açıklamalarına ilişkin bir yorum da meslektaşı Demet Akalın'dan geldi. Akalın, “Şimdi yani kimse seni Türkiye’de iç çamaşırlarıyla sahnede görmek istemiyor” dedi.



2

Bu sözlerinin ardından olay bir itirafta bulunan Demet Akalın, “Yani birkaç sene önce de büyük bir büyük halk konserlerinin yapıldığı bir yer var o zaman çok üzülmüştüm. En cafcaflı zamanlarıydı ve 60 bileti satılmıştı çok garibime gitmişti. Bu kadar popüler kız neden 60 bileti satıldı?” diye konuştu.



3

"Şımarıklık dönemini hepimiz yaşamadık mı?"

"Şımarıklık dönemini hepimiz yaşamadık mı?"

"Amerika’da yaşayacaksan orada hayatına devam et ama bence burada yapabileceğin çok şey var. Bence kimseyi de suçlama. Çünkü gerçekten bütün sanatçı dostların senin tabii ki iyiliğini istiyor. Çünkü o kadar gençsin ki. Bak annen de sana destek yani aklı başında da bir kadın. Gençliğin yarattığı şımarıklık dönemini hepimiz yaşadık yaşamadık mı? O dediğiniz arabalar falan diyorsunuz ya, arabada oluyor tek taşında da oluyor bilmem neyin de oluyor. Ondan sonra hiçbir şeyin kıymeti kalmıyor biliyor musun." Demet Akalın, açıklamalarını “Belli bir yaşa geldikten sonra ulan ben şimdi Hande Yener’le falan kavgalarımı düşünüyorum utanıyorum mesela o kavgalardan. Ama bu ne hep yaş ve tecrübe. Onun için kimse senin kötülüğünü asla istemiyor” sözleriyle noktaladı.



4

Demet Akalın'ın genç şarkıcı için bu sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırırken kullanıcılardan ilginç yorumlar geldi.



5

Akalın'ın ''Türkiye'de iç çamaşırlarınla sahneye çıkmanı kimse istemiyor'' sözlerine sosyal medya kullanıcılarından ''Önce dönüp kendine bak'' yorumları geldi.



6

Demet Akalın'ın sözlerinden sonra geçmiş fotoğrafları tekrar gündem oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr