14.12.2023-09:34 (Son Güncelleme:14.12.2023-17:30)


1

"Arkadaşlar ben Mehmet Ali Erbil ile Instagram'dan ilişkimizin bittiğini açıkladığım yazıyı attığımda ayrıldım. Ve tabii ki o günden sonra dört aylık bir ilişkimiz olduğu için, aynı evde yaşadığımız için kopmamız biraz zor oldu. Çünkü gerçek bir aşk vardı. Ayrıldıktan sonra bazen ben onun yanına gittim, o bana yazdı, ben ona yazdım. Buluştuk, arkadaşlarımız bizi barıştırmaya çalıştı ama ben bu durumdan çok sıkıldım.



2

"Yeter ki benden uzak olsun!"

"Yeter ki benden uzak olsun!"

Gördüğünüz üzere dün kendisi beni arattırmış ve ben istemediğimi söylemişim, o da benim vazgeçtiğimiz söylemiş. Yani Mehmet Ali durumun farkında. Ben ondan vazgeçtim. Bu ilişkiden vazgeçtim. O yüzden bu saatten sonra kiminle takipleşirse, kiminle sevgili olursa olsun; beni ilgilendirmiyor. Yolu açık olsun. Ben bir kere uyarımı yaptım, ikinciyi zaten yapmam.



3

Yeter ki benden uzak olsun, benim arkadaşlarıma bir şey söylemesin. Bana bir daha yazmasın çünkü ben bir daha onunla asla diyalog kurmayacağım. Benim için bu olay sonsuza kadar kapanmıştır. Siz bana artık onunla ilgili hiçbir şey söylemezseniz sevinirim. Çünkü ben artık bıktım, hayatıma devam etmek istiyorum."



4

"Ben vazgeçtiğim için ilişkimiz bitti. Ben çabaladığım için ilişkimiz bu kadar güzel yaşandı, ben vazgeçtiğim için de bu ilişki bitti. Hiç düşünmediğim olaylarla karşılaştım. Gerçekten bu ilişki için dört dörtlüktüm. Ortada boşuna verilmiş bir çaba var ve bunun için üzülüyorum. Ama artık yoluma devam etmek istiyorum" diye konuşan genç kadın konuşmasına bu şekilde devam etti:



5

"Lütfen bana artık onunla ilgili bir şey yazmayın, herkes yoluna baksın. Bütün konulara açıklık getirdiğimi düşünüyorum. Bir daha da ne olursa olsun programa çıkarak ya da sosyal medya platformlarından kimseye cevap vermeyeceğim. Bu konuyu burada kapatıyorum. Teşekkür ederim."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr