Kübra Süzgün kimdir? Çocuk oyuncu Kübra Süzgün neden davalık oldu?

Gösterdiği başarı performanslardan dolayı geçtiğimiz yıl Altın Kelebek'te 'En İyi Çocuk Oyuncu' ödülüne layık görülen 12 yaşındaki Kübra Süzgün, ailesiyle birlikte açtığı tazminat davasını kaybetti. Bu haberi alan kullanıcılar ise çocuk oyuncu Kübra Süzgün'ün neden davalık olduğunu araştırmaya başladı.

23.05.2022-12:38 - (Son Güncelleme: 23.05.2022-14:22)

Televizyon ekranlarında izlenme rekorları kıran ve başrollerinde Özge Özpirinçi ve Caner Cindoruk'un oynadığı 'Kadın' dizisinde Nisan karakterini oynayan ve milyonların gönlünde taht kuran Kübra Süzgün, son olarak da ekranları sevilen dizisi 'Evlilik Hakkında Herşey'de Zeynep karakterini oynamıştı.

Bir çok reklam filminde de boy gösteren 12 yaşındaki başarılı oyuncu geçtiğimiz yıl düzenlenen 45.Pantene Altın Kelebek ödül törenlerinden 'En İyi Çocuk Oyuncu' ödülünün sahibi olarak dönmüştü.

Kübra Süzgün, son günlerde hakkındaki bir dava haberi ile gündeme geldi. Oynadığı bir reklam filminden dolayı ailesiyle birlikte karşı tarafa dava açan Kübra Sezgin'in davayı kaybettiği öğrenildi. Peki, Kübra Sezgin neden davalık oldu?

Kübra Süzgün kimdir

Çocuk oyuncu Kübra Süzgün neden davalık oldu?

2019'da beyaz eşya firmasının marka yüzü olan Kübra Süzgün, ailesi, bir süre önce firmayla anlaşmalarının sona ermesine rağmen firmanın kızlarının reklamdaki görüntülerini izinsiz olarak kullanmaya davam ettiklerini önde sürdüler ve mahkemeye giderek 30 bin TL'lik tazminat davası açtılar.

Kübra Süzgün kimdir

Mahkemeye sunulan dilekçede adı geçen şirketin, Kübra Sezgin'in görüntülerini 6 ay gibi bir süre kullanacağını fakat sürenin dolmasına aldırış etmeden görüntüleri izinsiz olarak kullanmaya devam ettiği belirtildi. Mahkemeye sunulan sözleşme mahkeme heyeti tarafından incelendi ve Kübra'nın yasal temsilcisi babası Serkan Süzgün'ün reklam ajansıyla yaptığı sözleşmede kızının görüntülerinin süresiz olarak kullanılmasına izin vererek sözleşmeyi imzaladığını tespit etti. Mahkeme heyeti Süzgün ailesinin açmış olduğu tazminat davasının reddine hükmetti.

Kübra Süzgün kimdir

Kübra Süzgün kimdir?

26 Haziran 2009 tarihinde İstanbul'da doğan Kübra Süzgün, küçük yaşına rağmen çok sayıda film ve dizilerde oynadı. Yaptığı reklam anlaşmalarıyla birçok markanın yüzü ola küçük oyuncu şu anda 12 yaşında ve 1 yıl önce aldığı "En İyi Çocuk Oyuncu" ödülüne sahip.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal