Kübra Açıl Talihsiz Bir Kaza Yaşadı!

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl'dan kötü bir haber geldi.

01.06.2021-14:21 - (Son Güncelleme: 01.06.2021-14:21)

Sosyal medyanın en ünlü isimleri arasında yer alan fenomen Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl, talihsiz bir kaza yaşadı. Kısa süre önce ikinci çocuğunu kucağına alan Açıl, bebeğini kaldırmak istediği sırada ayağını incitti. Apar topar hastaneye kaldırılan ünlü isim, sosyal medya hesabı üzerinden sevenlerine sağlık durumu hakkında bilgi vermeyi ihmal etmedi. Ayağının alçıya alındığını gösteren Açıl, hayranlarını korkuttu fakat durumunun çok ciddi olmadığı öğrenildi.


FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın en az kendisi kadar ünlü olan ablası Kübra Açıl, ikinci bebeğini dünyaya getirmişti. Bebeğinin altını temizlemek için kaldıracağı sırada ayağını inciten ve apar topar hastaneye kaldırılan ünlü isim, sosyal medya hesabından ayağının alçıya alındığını göstererek ' bir süre böyle' notunu düştü. Önceleri fotoğrafı ilk gören takipçileri endişelense de Kübra Açıl'ın sağlık durumunda korkulacak bir şey olmadığı öğrenildi!

Açıl, ayağının alçıya alındığı storyden hemen sonra Instagram'ın hikaye bölümüne, 'Ayak alçıda olsa da her zaman hazırım.... Eee nereye gidiyoruz?' diye yazdı. Açıl'a onlarca geçmiş olsun mesajı yağdı. Şeyma Subaşı, ablasına üzgün ve kalp emojisi gönderdi. Açıl'ın ayağı bir sürede alçıda kalacağı öğrenildi. 

Sol ayağı alçıya alındığı fotoğraftan görülen Kübra Açıl'ın alçısının ne zaman çıkacağı ve bastonlardan ne zaman kurtulacağına dair henüz bir bilgi verilmedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal