Kritik MGK Toplantısı: Hangi Kararlar Alınacak?

MGK Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi. Peki, toplantıda hangi kararlar alınacak?

30.09.2021-16:44 - (Son Güncelleme: 30.09.2021-17:40) Kritik MGK Toplantısı: Hangi Kararlar Alınacak?

Milli Güvenlik Kurulu (MGK) bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi. Alınan kararlar ise toplantıdan sonra yazılı olarak açıklanacak.

MGK CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN LİDERLİĞİNDE TOPLANDI: MASADA KRİTİK KONULAR ELE ALINACAK

Sabah'ta yer alan habere göre MGK toplantısında en kritik konu ise son dönemlerde İdlib'de artan saldırılar olacak. Alınan kararlar ise toplantıdan sonra yazılı olarak açıklanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile gerçekleştirdiği Soçi Zirvesi'nden döndükten hemen sonra Milli Güvenlik Kurulu'nu topladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MGK üyeleri İdlib'de artan saldırılar, terörle mücadele ve Doğu Akdeniz'i ele alacak. Toplantıda Doğu Akdeniz ve terörle mücadele de önemli başlıklar arasında yer alacak.

TOPLANTI SONRASI YAZILI AÇIKLAMA YAPILACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleşen toplantıda Terörle mücadele operasyonları masadaki bir diğer başlık. PKK, FETÖ ve DEAŞ başta olmak üzere terör örgütleri ile mücadeleye ilişkin bir değerlendirme yapılacak. Yurt içindeki Eren operasyonları ile Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Yıldırım ve Pençe-Şimşek operasyonlarında gelinen son durum ele alınacak. Beştepe’de yapılan toplantıda Ege ve Kıbrıs konuları da ele alınacak. Alınan kararlar ise toplantıdan sonra yazılı olarak açıklanacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal