Kredi başvurusunda bulunan isim hayatının şokunu yaşadı! İnternetten gördüğü kredi kampanyasına inandı bütün parasından oldu!

İnternet üzerinde zaman geçirildiği sürede ''Uzun vadeli, anında kredi fırsatı'' ilanını gören A.Ç anında başvuruda bulundu. Hayatının unutulmaz anlarını yaşayan A.Ç dolandırıldığını anladığında her şey çok geçmişti. İlk önde teminat ücreti 380 TL yatırıldıktan sonra vergi borcundan dolayı 480 TL daha istediler. İnternet üzerinden kredi ilanı göre A.Ç ne kadar dolandırıldı, mahkeme süreci ne oldu? İşte detaylar...

24.06.2022-07:45 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-15:50) Kredi başvurusunda bulunan isim hayatının şokunu yaşadı! İnternetten gördüğü kredi kampanyasına inandı bütün parasından oldu!

İnternet üzerinden uzun vadeli kredi kampanyasını gören A.Ç nakiti ihtiyacından ötürü başvuruda bulunarak dolandırıldı. V.K isimli birisinin irtibata geçmesi üzerine parça parça ücretler talep edilmeye başlandı. Bütün şartları yerine getiren A.Ç'nin hesabına para yatmayınca dolandırıldığını anladı. İşte, kredi üzerinden dolandırılma hikayesinde son durum haberimizde

''Uzun vadeli anında kredi fırsatı reklamı gördüm''

A.Ç kredi çekme vadiyle kandırılarak dolandırıldı. Bunun üzerine dolandırıcılık suçundan açılan mahkemede Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi süreci başlatıldı. Duruşmada sanık avukatı ve mağduriyet yaşan A.Ç'nin katılması üzerine sanık V.K mahkemeye gelmedi.

İnternet üzerinden kredi vadiyle dolandırıldı

Şikayetini dile getiren A.Ç, internette dolandığım sürede kredi kampanya haberine denk geldim. Kredi çekmek için başvuruda bulunduğumda benden teminat ücreti ve vergi borcumun olduğundan kaynaklı 380 TL ve 480 TL ücret istendi. Bütün ücretleri yatırdıktan sonra kredi ücretinin banka hesabına geçirildiği söylendi fakat baktığımda herhangi bir para yatırma işlemi görülmüyor. V.K'dan paramı geri istedim fakat bir daha o kişiye ulaşamadım ifadelerini kullanan A.Ç şikayetçi olduğunu dile getirdi. 

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal