KPSS Kitapçık ve Cevap Anahtarı Yayınlandı!

ÖSYM Başkanı Halis Aygün, KPSS soru ve cevap anahtarıyla ilgili yeni bir açıklamada bulundu. KPSS kitapçık ve cevap anahtarı yayınlandı.

10.09.2020-11:57 - (Son Güncelleme: 14.09.2020-15:11) KPSS Kitapçık ve Cevap Anahtarı Yayınlandı!

Milyonlar kişinin girdiği KPSS sınav maratonu 6 Eylül 2020 Pazar günü itibari ile bitmiş oldu. KPSS sınavına giren herkes kitapçık ve cevap anahtarıyla ilgili araştırmalara başladı. Peki, KPSS kitapçık ve cevap anahtarı ne zaman yayınlanacak? İşte yanıtı...

KPSS KİTAPÇIK VE CEVAP ANAHTARI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

ÖSYM Başkanı Halis Aygün sınava giren herkesin merak ettiği 'KPSS kitapçık ve cevap anahtarı ne zaman yayınlanacak?' sorusuna Twitter hesabından yaptığı paylaşımla açıklık getirdi. Aygün, cevap anahtarının 14 Eylül'de dağıtılacağını duyurdu.

Aygün, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 'Geçtiğimiz hafta sonu uyguladığımız KPSS Lisans Genel Yetenek Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumları sorularını ve cevap anahtarını 12-13 Eylül tarihlerinde yapılacak KPSS Alan Bilgisi oturumları ile birlikte 14 Eylül Pazartesi günü yayımlayacağız.'

KPSS KİTAPÇIK VE CEVAP ANAHTARI AÇIKLANDI

ÖSYM'den yapılan açıklamada, "2020 KPSS Lisans (Genel Yetenek, Genel Kültür, Eğitim Bilimleri) ve Alan Bilgisi oturumlarının temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandı" denildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal