KPSS 50 Puanla Personel Alınacak

İstanbul Üniversitesi'ne 2020 KPSS (B) grubu puan sırasına göre sözleşmeli personel alımı yapılacak.

09.11.2021-14:31 - (Son Güncelleme: 09.11.2021-14:31) KPSS 50 Puanla Personel Alınacak

İstanbul Üniversitesi, en az KPSS 50 puan ile 36 sözleşmeli personel alımı ilanı yayınlandı. Resmi Gazete'de yayınlanan söz konusu ilana göre, İstanbul Üniversitesi'ne koruma ve güvenlik görevlisi, hemşire, teknisyen, destek personeli, sağlık teknikeri ve sağlık personeli kadrolarında sözleşmeli personel alınacağı bilgisi paylaşıldı.

İlanın yayınlanması ile birlikte başvuruda bulunmak isteyen adaylar, İstanbul Üniversitesi personel alımı başvuru tarihleri ve şartları hakkında araştırmalara başlamış durumda.

2021 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İstanbul Üniversitesi personel alımı başvuruları, 2 Kasım 2021 tarihinde başladı ve 16 Kasım 2021 tarihine kadar sürecek.


Başvurular, ilanın Resmî Gazete'de yayınlanmış olduğu günden itibaren 15 gün içerisinde (mesai saati bitimine kadar) resmi internet sayfası adresinden online bir şekilde yapılacak.

Müracaat neticesinde adayların beyan etmiş oldukları Kamu Personeli Seçme Sınav Sonuçları ÖSYM Başkanlığı'ndan üniversitece kontrol edilip teyit alınacak. Gerçeğe aykırı herhangi bir beyanda bulunan adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında da genel hükümlere göre işlem uygulanacak. Posta veya şahsen yapılmış olan müracaatlar ise kabul edilmeyecek.

BAŞVURUDA ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Söz konusu ilanda aranan şartlar şu şekilde ifade edildi:

- Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak.

- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

- Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek.

- Başvuracak adayların 2020 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmaları gerekmekte olup Lisans için 2020 KPSS-P3; Önlisans için 2020 KPSS- P93 ve Ortaöğretim için 2020 KPSS- P94 puan türü esas alınacaktır.

- 5917 sayılı Kanunun 47. Maddesi’nin 5. Fıkrası (A)2 bendi gereğince, 4-B Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenler; fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar.

- Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrosuna başvuracak adayların Son başvuru tarihi itibariyle (17.11.1991 ve sonrası doğumlu olanlar) 30 (otuz) yaşını doldurmamış olması, 10/06/2004 tarihli ve 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 10 uncu maddesinde yer alan şartları taşıması ve güncel Özel Güvenlik Görevlisi kimlik kartı bulunması gerekmektedir.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Başvurular komisyon tarafından değerlendirilme işlemine tabii tutulmasının ardından sonuçlar en geç 7 iş günü dahilinde yine aynı internet sitesi adresinde yayınlanacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal