Koyu Renk Ojeleri Tek Adımda Çıkarın

Manikür ve tırnak stilleri mevsimlere göre değişiklik gösterir fakat bazı ojeler vardır ki zamanı asla geçmez. Siyah, bordo gibi renkler kadınlar için asla vazgeçilmez olanlardır. Koyu renkli ojeler ne kadar harika durursa dursun maalesef çıkarırken bizi çok zorlarlar. Neyse ki buna da bir çözüm bulduk.

29.01.2021-17:37 - (Son Güncelleme: 29.01.2021-17:37) Koyu Renk Ojeleri Tek Adımda Çıkarın

Bazı ojeler vardır ki çıkarılması oldukça kolaydır. Daha inatçı ojeler yani kırmızı,bordo, siyah gibi ağır tabanlı olanlar çıkarmaya çalışırken tırnaklarınızda kötü lekeler bırakır. Korkmayın! Ojeleri başarılı şekilde çıkarmanın muhteşem bir yöntemi var.

ÇÖZÜM 1: PAMUĞU TIRNAKLARINIZDA BEKLETİN

1: Yuvarlak bir pamuklu pedi, tırnaklarınıza göre veya daha küçük parçalara kesin (beş veya altı parça yeterli olacaktır).

2: Her bir pamuk parçasını asetona iyice batırın ve her tırnağın üzerinde birkaç dakika bırakın.

3: Pamuğa sıkıca bastırın ve tırnağın yüzeyi boyunca parmağınızın ucuna doğru sürükleyin. Renk kolay ve etkili bir şekilde çıkmalıdır.

İşin püf noktası: Pamuk parçalarınız tırnağa paralel kalmalı ve çıkarırken rengi yaymamak için cilde veya tırnak etlerine değmemelidir.

ÇÖZÜM 2: TIRNAKLARINIZI KASE İÇİNDE BEKLETİN

Bir kaseye içine yeteri kadar aseton koyduktan sonra ojeli tırnakları içine batırın. 20 saniye bekletin ve pamukla tek bir dokunuşla silin.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal