Kovid-19’dan öldüğü sanılan adam iki yıl sonra evine geri döndü: Cenaze töreni dahi yapılmıştı

Hindistan’da Kovid-19 nedeniyle iki yıl önce öldüğü ve kendisi için cenaze töreni yakma merasimi düzenlenen Kamlesh Patidar evine döndü. Patidar’ın iki yıl süresince nerede olduğuna sair hiç kimseye bir bilgi vermediği açıklandı.

17.04.2023-13:22 - (Son Güncelleme: 17.04.2023-17:16) Kovid-19’dan öldüğü sanılan adam iki yıl sonra evine geri döndü: Cenaze töreni dahi yapılmıştı

Kovid-19 yüzünden öldüğü sanılan, Hindistan’ın Madhya Pradesh eyaletinin Dhar kenti yaşayan Patidar, cenaze töreninindan sonra tam 2 yılın ardından ailesine geri döndü.

iki yıl sonra ölümden döndü

AA’da yer alan habere göre, Patidar’ın akrabası Mukesh Patidar, gazetecilere yaptığı açıklamada,”Kamlesh Patidar'ın, 2021'de Kovid-19 salgınının ikinci dalgasında ağır hasta olarak Gujarat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Daha sonra hastane tarafından bize teslim edilen ceset için tören düzenledik.” İfadelerini kullandı.

Cenaze töreni dahi düzenlediler

Ölü olduğunu sandıkları ve cenaze töreni düzenledikleri Kalmesh Patidar’ın iki yıl sonra halasının kapısını çaldığını belirten Mukesh Patidar, tüm aile bireylerinin yaşadıkları olaylar birlikte şok olduklarını aktardı.

Mukesh Patidar, Kalmesh Patidar'ın iki yıl boyunca nerde olduğuna dair kendilerine herhangi bir bilgi vermediğini aktardı.

Polis olayı araştırıyor

Kanwan Bölge Polis Yetkilisi Ram Singh Rathore da yaptığı açıklamada, ailesi tarafından öldüğü sanılan Patidar'ın gerçek hikayesinin, ifadesi alındıktan sonra netliğe kavuşacağını belirtti.

Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal