Kovid-19 Nedeniyle Ten Rengi Değişen Doktorun Son Hali

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle ten rengi değişen Çinli doktorun son hali herkesi şaşırttı. Beyaz tenli olan doktorun virüs etkisiyle ten rengi koyulaştı ancak virüsü yendikten sonra ten rengi normale döndü.

27.10.2020-18:05 - (Son Güncelleme: 28.10.2020-09:25) Kovid-19 Nedeniyle Ten Rengi Değişen Doktorun Son Hali

Çin'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgının ortaya çıktığı Wuhan kentinde ten rengi değişen doktor Yi Fan'ın ten rengi normale döndüğü bildirildi.

Salgının başladığı Wuhan kentinde 18 Ocak'ta Kovid-19 pozitif olan ve iki aylık tedavinin ardından virüsü yenen Doktor Yi Fan'ın, virüsün karaciğerde oluşturduğu hasardan dolayı değişen ten renginin normal rengine döndüğü belirtildi.

HAYATINI KURTARAN KİŞİYE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Çin yerel medyasında yer alan habere göre, Fan, Kovid-19 tedavisi sürecinde kendisine yardımcı olan ünlü bir solunum uzmanı ve Çin Mühendislik Akademisi başkan yardımcısı Wang Chen'in yerel bir hastanede bir etkinliğe katıldığını öğrendi. Etkinlikte Chen'i ziyaret eden Fan'ın 'ne kadar iyileştiğini göstermek' için maskesini bile çıkardı. Aynı zamanda Fan, Chen'e hayatını kurtardığı için duyduğu minnettarlığı göstermek için bir demet çiçek hediye etti. O anlar amatör kamera ile kayıt altına alındı.

DİĞER DOKTOR HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Ten rengi değişen ve 4 ay boyunca koronavirüs tedavisi gören Wuhan Merkez Hastanesi doktorlarından Ürolog Hu Weifeng'ın ise Haziran ayında yaşamını yitirmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal