09.09.2021-14:32 (Son Güncelleme:09.09.2021-15:11)


1

''Kova Yaşar'' lakablı eski milli futbolcu Yaşar Duran'dan, Hollanda maçında kalesinde 6 gol gören file bekçisi Uğurcan Çarkır'a destek geldi.



2

Türkiye Milli Takımı'nın Hollanda ile oynadığı ve 6-1 kaybettiği maçın ardından Türkiye Milli Futbol Takımı'nın kalecisi Uğurcan Çakır, eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Kalesinde gördüğü 6 gol ile Uğurcan Çakır tepki çekmişti.



3

FIFA 1986 Dünya Kupası elemelerinde İngiltere ile karşılaşılan maçta kalesinde 8 gol gören eski milli kaleci Yaşar Duran, Hollanda maçında 6 gol yiyen Uğurcan Çakır'a destek verdi. Yaşar Duran, Uğurcan Çakır'ın moralini bozmadan kariyerine devam etmesi gerektiğini belirtti.



4

Şuanda Antalyaspor altyapısında kaleci antrenörlüğü yapan, Fenerbahçe ve Türk Milli Takımı'nın eski kalecisi 66 yaşındaki Yaşar Duran 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Milli Futbol Takımı'nın deplasmanda Hollanda karşısında aldığı farka çok üzüldüğünü anlattı. Yaşar Duran, Altay Bayındır ve Uğurcan Çakır'ın geleceklerinin çok parlak olduğunu belirtti.



5

Yaşar Duran kendisinin de benzer bir tecrübe yaşadığını ve bu nedenle milli file bekçisi Uğurcan Çakır'ı çok iyi anladığını ifade etti.



6

Antalyaspor altyapısından başarılı kalecileri yetiştirmeyi hedeflediğini vurgulayan Yaşar Duran, hedefinin hem Antalyaspor için hem de milli takım için başarılı kaleciler yetiştirmek olduğunu belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR