08.09.2021-16:10 (Son Güncelleme:09.09.2021-10:00)


1

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da hareketli saatler yaşandı. Sol bek transferinde Irakli Azorovi transferinin uzaması nedeniyle bordo mavililerin Valencia'dan 23 yaşındaki Toni Lato ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenilmişti.



2

Abdullah Avcı'nın sol bek pozisyonu için de transfer arayışlarına girdiği öğrenilmişti. Abdullah Avcı'nın sol bek için öncelikle istediği 19 yaşındaki Gürcü futbolcu Irakli Azorovi'nin takımı Dinamo Batumi'nin pürüz çıkarması nedeniyle transferde anlaşma sağlanamamıştı. Transfer süresinin de bitmesine çok az bir süre kaldığı için Trabzonspor'un başka alternatiflere yöneldiği öğrenilmişti.



3

Bordo mavililerin bu anlamda Valencia'nın formasını terleten 23 yaşındaki İspanyol sol bek Toni Lato ile ciddi bir şekilde ilgilenmişti fakat futbolcunun kulübü İspanyol ekibi Valencia transferde pürüz çıkardığı için bu transfer başarılı olmadı.



4

Trabzonspor'a transferine çok muhtemel bakılan futbolcunun kulübü Valencia'nın transferde çıkarttığı pürüzler nedeniyle futbolcunun transferi son anda gerçekleşmedi. Trabzonspor'un futbolcunun transferi için son ana kadar çabaladığı kaydedildi.



5

İspanyol futbolcu, futbola Valencia altyapısında başladı. Sergilediği başarılı performans ile A takım seviyesine yükseldi. Futbolcu 2019 yılında PSV Eindhoven'da kiralık olarak forma giydi. Futbolcu geçen sezonu Valencia'da geçirdi. Futbolcu, İspanya Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinde de forma giydi.



6

Futbolcu kariyeri boyunca 123 maça çıkarken, 4 gol attı ve 6 kez de asist yaptı. Ayrıca futbolcu, Valencia ile 18/19 yılında İspanyol Kupa'sını kazanmanın mutluluğunu yaşadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR