Kova Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanıyor!

Çevrelerinde beğenilen ve saygı duyulan kişilerdir. Olayları gerektiğinden daha hafife alıp, panik olmadıkları için, politik yaklaşımlar geliştirerek, kestirmeden sonuca ulaşırlar. İşler iyi giderken, her şey kontrolleri altındadır. İşte kova erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır. tüm detaylar haberimizde...

07.06.2018-15:42 - (Son Güncelleme: 07.06.2018-15:31) Kova Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanıyor!

Çevrelerinde beğenilen ve saygı duyulan kişilerdir. Olayları gerektiğinden daha hafife alıp, panik olmadıkları için, politik yaklaşımlar geliştirerek, kestirmeden sonuca ulaşırlar. İşler iyi giderken, her şey kontrolleri altındadır.
İşte kova erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır. tüm detaylar haberimizde...

Onun bir Hava grubu üyesi olduğunu aklınızda tutmalısınız. O bağımsız ve özgür ruhludur. Özgürlüğü için bütün her şeyden vazgeçebilir. Her zaman bir arayış içindedir. O sosyal ve dışadönük bir adamdır. Çevresinde fazla kadın ve erkek vardır.

Bir Kova erkeği ile ilişkiniz olduğunda, asla sıkılmasına izin vermeyin. Onu bir süre alevlendirip, ara sıra macera ve keşifler yapmanız gerekecek. Ayrıca, ihtiyaç duyduğu zaman onun alanına ve özgürlüğüne izin verin. Eğer yapmazsan, sıkıştığını hissedebilir ve bir sonraki potansiyel aşk macerasına geçebilir.

KOVA BURCU ERKEĞİ AŞKTA

Kova burcu erkeği, aşık olduğunda, tam olarak nasıl göstereceğini bilemez. Bir taraftan tam olarak ne kadar heyecan verici ve inanılmaz olduğunu göstermek ister, ancak öte yandan nasıl hissettiğini anlatmakta zorlanır. Geleneksel olarak, Satürn tarafından yönetilen bu özellik bazen kova burcu erkeğinin ne kadar duyarsız olduğuna dair yanlış anlaşılmalara yol açabilir. Sevgisini ifade etme yollarını bulmak için Kova, iç güvenlik ve güven duygusu inşa etmelidir ve bu onun için bazen zor bir iştir. Eğer kendi hislerine güveniyorsa, derinliklerine gitmeleri gerekir ve bu gerçek sevgiye gereksiz bir negatiflik ve biraz karanlık bir yaklaşımdan uzak durmalıdır.

KOVA BURCU ERKEĞİ NASIL KADINLARDAN HOŞLANIR?

Onu kendinize çekebilmeniz için biraz yatırım yapmanız gerekir. Onun kalbini kazanmak için gizemli bir hava yaratmalısınız. Esprili ve kurnaz olmanız gerekir.

Onunla bir ilişkiye girdiğinizde çok yumuşak olmanız gerekir. En ufak bir sert tavrınızda ipleri koparacaktır. Ancak ilk başta onu hemen yatağınıza almayın, o gizemli ve peşinden koşacağı kadınları sever.

Onunla takılın, zaman geçirin, onunla birlikte zaman geçirmek eğlencelidir. Muhtemelen daha önce gitmediğiniz yerlere gider, görmediğiniz şeyler görürsünüz. Ancak onu kullanmayacağınızı bilin. Kendiniz gibi olun, başka bir şey istemez. Onunla parası için birlikte olmayı düşünüyorsanız, o niyetinizi anlayacak ve sizi geçip gidecektir.

Onunla düşüncelerinizi paylaşmaktan ve yeni şeyler yaşamaktan korkmayın. Onlar konuşmayı severler, hatta keyifli tartışmaları da severler. Hiçbir şey onlar için tabu değildir. Hata bazen sırf onunla tatlı bir didişme yaşamak için aynı fikirde olmayın.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal