Kova Burcunu Bugün Neler Bekliyor?

Eylül yeni bir ay yeni bir başlangıç. Bu ayda burçların kişiler üzerindeki etkilerinin de değiştiğini görebiliriz. Peki bugün (5 Eylül) Kova ve Boğa burçlarını neler bekliyor? Gelin birlikte bakalım.

05.09.2019-13:37 - (Son Güncelleme: 05.09.2019-13:35) Kova Burcunu Bugün Neler Bekliyor?

Hayatın tüm olumsuzluklarına rağmen, iyi hissetmeyi ve güzel düşünmeyi başarabilen burçlar arasında olan kovaları bugün neler bekliyor? Boğalar iş hayatında nelerle karşılaşacak? Her iki burcu ilgilendiren içeriğimiz sizinle.

KOVA

İş yaşamınızda yeni fırsatlar, ortaklı yeni projeler gündeminizde olacaktır. Birçok Kova burcunun sorumlulukları artacak, daha çok çalışmak zorunda kalacaktır. Terfi etme, büyüme, genişleme, daha büyük ortamlara taşınma gibi durumlar gündeme gelebilir. Maddi olarak biraz daha fazla endişeli durumda olabilirsiniz.

BOĞA

Sosyal ilişkilerde yer almak, çeşitli organizasyonlara katılım göstermek hususunda heveslisiniz. Yeni insanlarla tanışabilir, onlar vesilesi ile sorunlarınızı unutabilirsiniz. İş yaşamınızda geleceğinize yön verecek yeni fırsatlar yakalama şansı bulabilirsiniz. Genel manada şanslısınız. Pek çok boğa burcu bu dönemde sağlıklarına kavuşup şifa bulacaklar.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal