Kova Burcu Erkeğinin Aklını Başından Alan Kadınlar!

Olayları gerektiğinden daha hafife alıp, panik olmadıkları için, politik yaklaşımlar geliştirerek, kestirmeden sonuca ulaşırlar. İşler iyi giderken, her şey kontrolleri altındadır. İşte kova erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır?

20.12.2019-17:13 - (Son Güncelleme: 20.12.2019-17:07)

Bir Kova erkeği ile ilişkiniz olduğunda, asla sıkılmasına izin vermeyin. Onu bir süre alevlendirip, ara sıra macera ve keşifler yapmanız gerekecek.

KOVA BURCU ERKEĞİ NASIL KADINLARDAN HOŞLANIR?

Onu kendinize çekebilmeniz için biraz yatırım yapmanız gerekir. Onun kalbini kazanmak için gizemli bir hava yaratmalısınız. Esprili ve kurnaz olmanız gerekir.

Onunla bir ilişkiye girdiğinizde çok yumuşak olmanız gerekir. En ufak bir sert tavrınızda ipleri koparacaktır. Ancak ilk başta onu hemen yatağınıza almayın, o gizemli ve peşinden koşacağı kadınları sever.

Onunla takılın, zaman geçirin, onunla birlikte zaman geçirmek eğlencelidir. Muhtemelen daha önce gitmediğiniz yerlere gider, görmediğiniz şeyler görürsünüz. Ancak onu kullanmayacağınızı bilin. Kendiniz gibi olun, başka bir şey istemez. Onunla parası için birlikte olmayı düşünüyorsanız, o niyetinizi anlayacak ve sizi geçip gidecektir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal