Kötü Güzellik Alışkanlıkları Nasıl Kırılır?

Bu adımları takip ederek görüntünüzü düzeltebilir daha iyi bir görüntüye sahip olabilirsiniz.

21.11.2018-14:26 - (Son Güncelleme: 21.11.2018-14:23) Kötü Güzellik Alışkanlıkları Nasıl Kırılır?

Basit değişiklikler yaparak görüntümüzü değiştirmek oldukça kolaydır. Bu adımları takip ederek görüntünüzü düzeltebilir daha iyi bir görüntüye sahip olabilirsiniz.

Yüzüne dokunmaktan kaçının: Ellerinizi her gün bir sürü şeye dokunarak kullanıyoruz. Kirli ellerinizle yüzünüze dokunursanız bütün kir ve mikroplar yüzünüze yayılabilir. Yüzünüze dokunma alışkanlığınız varsa ellerinizin her daim temiz olmasına dikkat edin.

Dudaklarınızı yalamayın: Tükürük çatlamış dudaklara neden olur. Dudak kremi ve düzenli su tüketimi çatlamış dudakları düzeltir. Dudaklarınızın soyulmasını ve iyice çatlamasını önlemek için, yatmadan önce her gece dudak kremi kullanmaya gayret edin.

Gözlerinizi ovmayın: Göz çevresindeki cilt çok hassas ve incedir, bu nedenle gözlerinizi ovmak tahrişe ve şiddetli kızarıklığa neden olabilir. Tahrişi hafifletmek için temiz bir makyaj pamuğu kullanabilirsiniz.

Sivilcelerinizi sıkmayın: Sivilce bakteriler ile gözenekleri tıkar, bu nedenle dokunmak cildinizi tahriş eder ve yüzünüze zarar verebilir.

Isıtmalı saç aletlerinden kaçının: Isı kullanmak saçlarınızı ciddi şekilde kurutur, bu da kırılmış uçlara neden olabilir. Saçlarınızı olabildiğince havalandırın.

Eldiven ya da oje kullanın: Tırnaklarınızı yeme alışkanlığınız varsa evdeyken eldiven kullanmayı veya bunun için üretilen acı oje kullanmayı düşünebilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal