24.01.2022-10:24 (Son Güncelleme:24.01.2022-10:36)


1

Süper Lig'de son olarak Antalyaspor'la yollarını ayırmasının ardından herhangi bir takımı çalıştırmayan Ersun Yanal'ın Kosova Milli Takımı'nın başına geçmek üzere olduğu aktarıldı.



2

Süper Lig'de ses getiren teknik adamlardan birisi olan Ersun Yanal ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Süper Lig'de son olarak Antalyaspor'u çalıştıran tecrübeli çalıştırıcı, Antalyaspor'un ardından boşta bulunuyordu.



3

Antalyaspor sonrası boşta olan teknik adamla ilgili gelişmeler gündeme bomba gibi düştü.



4

Türk futbolunun önde gelen teknik adamlarından olan Ersun Yanal ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıyor.



5

Spor Toto Süper Lig ekibi Antalyaspor ile yollarını ayırmasının ardından henüz bir takımla anlaşma sağlamayan 60 yaşındaki teknik adamın Kosova Milli Takımı'nın teknik adamla anlaşmak üzere olduğu aktarıldı.



6

Kosova basınında gelen son bilgilere göre Ersun Yanal'ın, Kosova Milli Takımı'nın başına geçmek üzere olduğu belirtiliyor. Kosova Futbol Federasyonu'nun, Ersun Yanal ile çok ciddi bir şekilde ilgilendiği ve takımın başına geçmesi için yoğun çaba harcadığı gündeme gelmekte.



7

Ersun Yanal ile bu anlamda önemli bir şekilde anlaşıldığı ve tecrübeli teknik adam ile anlaşmada son pürüzlerin giderilmeye çalışıldığı bilgisi var.



8

60 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı Fenerbahçe'de görev yaptığı 2013-2014 sezonunda Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştı. Teknik adamın bu başarısı büyük ses getirmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR