KOSGEB'den KOBİ'lere Dev Destek Geldi!

KOSGEB Ar-Ge için 750 bin, seri üretim tesisi için de 6 milyon TL destek vereceği açıklamasını yaptı.

07.09.2021-11:39 - (Son Güncelleme: 07.09.2021-16:22) KOSGEB'den KOBİ'lere Dev Destek Geldi!

Yerli ve milli üretim için girişimcilerin yanında olacaklarını belirten KOSGEB Başkanı Kurt, 'Ar-Ge için 750 bin, seri üretim tesisi için de 6 milyon liraya kadar destek veriyoruz' açıklamasını yaptı. Bunun yanında Kurt, ‘KOSGEB olarak bu projeyi, ortaya çıkacak ürünün geri dönüşü ve ticarileştirilmesi, ülkeye kazandıracağı katma değeri gibi konu başlıkları ile değerlendiriyoruz.’dedi.

KOBİ'LERE 750 BİN LİRAYA KADAR DESTEK

Kurt verilecek destek ile ilgili olarak, ‘Değerlendirme kurulları içerisinde proje konularına göre üniversite hocaları seçiliyor ve konunun uzmanları tarafından bize sunulan projeler değerlendiriliyor. Bu kapsamda girişimci ya da KOBİ'lere 750 bin liraya kadar destek veriyoruz.’ İfadelerini kullandı.

TEKNOYATIRIM DESTEK PROGRAMI

Ar-Ge çalışmalarına ilişkin olarak, ‘İşletmemiz Ar-Ge projesini başarılı bir şekilde tamamladıktan sonra ortaya çıkan ürünün ticarileştirilmesi aşamasında da diğer bir destek olan TEKNOYATIRIM Destek Programı'na başvuru yapabiliyor.’ şeklinde konuştu.

SERİ ÜRETİM TESİSİNE 6 MİLYON LİRAYA KADAR DESTEK

Kurt, seri üretim tesisleri ile ilgili verilecek desteklere ilişkin olarak, ‘Burada ortaya çıkan ürünün seri üretimi için bir destek söz konusu. Kurulacak olan seri üretim tesisine KOSGEB olarak 6 milyon liraya kadar destek sağlıyoruz.’ açıklamasını yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal