Koronavirüsü Yenen Birol Namoğlu Hastalık Sürecini Anlattı

Ünlü müzik grubu Gripin’in solisti Birol Namoğlu, konuk olduğu bir YouTube programında samimi açıklamalarda bulundu. Koronavirüs atlatan Namoğlu, hastalık sürecinden bahsetti.

04.03.2021-17:31 - (Son Güncelleme: 04.03.2021-17:31) Koronavirüsü Yenen Birol Namoğlu Hastalık Sürecini Anlattı

Ünlü müzisyen Birol Namoğlu, Bi’ Başka’da İrem Erbaş’ın konuğu oldu. Kendisine yöneltilen soruları içtenlikle cevaplayan Namoğlu, pandemi dönemi hakkında konuştu.

Birol Namoğlu, ‘Neler yapıyorsunuz pandemide?’ sorusunu ‘Bir yandan üretmeye diğer yandan akıl sağlığımızı korumaya çalışıyoruz. Aydilge ile Parmak İzlerin isimli bir düetim çıktı. Gripin'in çalışmaları devam ediyor. Yeni parçalarımız gelecek. Eşimle yaptığımız bir televizyon programı var. Yoğun bir şekilde ilerliyoruz. Sağlığımıza da dikkat etmeye çalışıyoruz. Ama dikkat etsek de Covid19 oldum, atlattım’ şeklinde cevapladı.

‘PSİKOLOJİSİ HİÇ KOLAY DEĞİL’

Ünlü müzisyen, hastalık sürecinin sorulması üzerine ise ‘Çok şükür orta halli diyelim. Ne ağır ne hafif. Ama psikolojisi hiç kolay değil. Virüsü kapan herkes umarım bir an evvel iyileşir’ dedi.

SOSYAL MEDYA HAKKINDA KONUŞTU

Namoğlu, ‘Sosyal medyadan aldığınız en kötü veya en saçma yorum neydi?’ sorusu karşısında da şunları söyledi: ‘Çok saçma yorumlar almıyorum. Sağ olsunlar bizim dinleyicilerimiz hep güzel yönde motive ediyorlar veya eleştirirken de doğru kelimeleri seçiyorlar. Ama bazen futbolla alakalı garip yorumlar oluyor. Galatasaraylıyım. Grubumuzun da çoğunluğu Galatasaraylı. Bu konuyla ilgili bazı saçma yorumlar gelebiliyor. Ama bu bir oyun. Keyfini çıkarmak lazım’

‘BAZEN HATA DA YAPMAK GEREKİYOR’

Birol Namoğlu, ‘Hayatınızdaki en büyük hatanız nedir?’ sorusun ‘Hata yapmamaya çalışmak. Bazen fırsatları da kaçırıyorsunuz. Bazen hata da yapmak gerekiyor’ şeklinde karşılık verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal