Koronavirüse bir ünlü daha yakalandı! Sertab Erener'in kovid-19 testi pozitif çıktı

Son dönemlerde yaptırdığı estetikler ile gündeme gelen Sertab Erener, Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlenecek olan konser için hazırlıklar başladı. Hazırlıklar aşamasında Erener'in koronavirüse yakalandığı açıklandı. Sertab Erener'in testi pozitif çıktı.

27.07.2022-00:36 - (Son Güncelleme: 27.07.2022-00:36)

Sevilen şarkıcı Sertab Erener, uzun zamandır hazırlandığı Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu için olumsuz sonuç geldi. Ünlü şarkıcı Erener'in sevenleri ile buluşacağı konser koronavirüs salgını nedeniyle ertelendi. Koronavirüs testi vakası pozitif olan şarkıcı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı. 

Sertap Erener koronavirüs oldu konser ertelendi 

BKM'den yapılan açıklamada, Sertab Erener'in koronavirüse yakalanması sebebiyle yarın akşam Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleştirmesi planlanan konserinin 18 Ekim 2022 tarihine ertelendiği duyurdu. 

Sertab Erener koronavirüs paylaşımı 

Sertab Erener koronavirüse yakalandı
Serap Erener kimdir? 

1964 yılında İstanbul'da dünyaya gelen sevilen şarkıcı Sertab Erener, şarkıcılık hayatına Sezen Aksu'nun yanında vokalistlik yapmaya başladı. Minik serçe lakabı ile bilinen Sezen Aksu'nun desteği ile Sertab Erener 1990 yılların başında albüm çıkardı. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal