Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy nikah tarihlerini duyurdu! Sevilen çift ten önce nikah sonra düğün

Sevilen iki oyuncu Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un nişanlanması üzerine gözler düğünün ne zaman olduğuna çevrildi. İzmir'de aileler arasında küçük bir isteme yaparak nişanlanan çift ilk adımı atı. Oktay'ın yeni dizi hazırlıkları başlaması üzerine ikilinin ne zaman evleneceği merak konusu oldu. İşte, Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy2un evleneceği tarih duyuruldu. Tüm detaylar haberimizde...

26.07.2022-18:26 - (Son Güncelleme: 26.07.2022-18:26)

Yeni sezonda Kuruluş Osman dizisinde yer alacak Yıldız Çağrı Atiksoy ve Bir Küçük Günışığı dizisinde yer alan Berk Oktay'ın ne zaman evleneceği magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. İkili aile arasında yaptıkları tören ile nişanlanmalarının ardından yaz aylarında dünya evine gireceklerini belirtmişlerdi. İki isim de yeni sezonla beraber iş yoğunluğuna kapılacaklarından nikah için gün aldılar. Sevilen çift Oktay ve Atiksoy ne zaman evleniyor? İşte detaylar...

9 Eylül'de nikah var

Birsen Altuntaş'ın yayınladığı habere göre: Yeni sezonda "Kuruluş Osman" dizisine devam edecek olan Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay nikah tarihine sonunda karar verdi. İki sevilen oyuncu 09 Eylül'de Zekeriyaköy'deki evlerinin bahçesinde aile arasında bir nikah yapacak. Ardından 10 Eylül'de de Polonezköy'de çok yakın dostlarının katıldığı eğlenceli bir düğün yapacak. 

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy nikah tarihi

Yıldız Çağrı Atiksoy kimdir? 

1986 yılında Ankara'da dünyaya gelen Atiksoy, iki yıl boyunca İzmir'de tiyatro eğitimi almıştır. Devamında ise oyunculuk için Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde performans gösterdi. Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Yedi Güzel Adam, Savaşçı, Şampiyon, Kurtuluş Osman dizilerinde yer almıştır. 

Berk Oktay kimdir? 

1982 yılında Ankara'da dünyaya gelen Oktay, ilk oyunculuğunu Tatlı Bela Fadime dizisinde Levent karakteri ile deneyimledi. Bununla beraber ise birçok yapımda boy göstererek sevilen oyuncular arasında yer aldı. En son olarak geçen sezonda Yasak Elma dizisinde Çağatay karakterine hayat verdi. 

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy nikah tarihi

Berk Oktay'ın oynadığı diziler 

Yasak Elma / Çağatay / 2020-2021

Savaşçı / Kağan / 2017

İlişki Durumu: Evli / Can / 2016

İlişki Durumu: Karışık / Can / 2015

Aşktan Kaçılmaz / Berzan / 2014

Benim Hala Umudum Var / Hakan / 2013

Alev Alev / Murat / 2012

Umut Yolcuları / Sinan / 2010

Arka Sokaklar / Sinan / 2009-2012

Akasya Durağı / Murat / 2008

Tatlı Bela Fadime / Levent / 2007

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal