25.03.2022-15:34 (Son Güncelleme:25.03.2022-15:46)


1

Inula helenium - Andız Otu

Inula helenium - Andız Otu

Bu bitki, akciğer enfeksiyonlarını önlemek için karakteristik bir antibakteriyel operatör olarak kapasiteye sahiptir.



2

Ada çayı

Ada çayı

Ada çayı temel yağı, solunum sistemi için inanılmazdır. Tahriş olmuş bir boğaz veya öksürüğün kötü etkilerini yaşamanız durumunda ada çayı için.



3

Bitki yaprakları

Bitki yaprakları

Kuru öksürüğü giderebilir ve aynı şekilde akciğerin alevlenmesine, öksürüğe ve soğuğa karşı olağanüstüdür.



4

Chapparal

Chapparal

Kızılderilileri bu bitkiyi akciğer detoksu için çoğunlukla çay şeklinde kullandılar. İnanılmaz kanser önleyici maddeler içerir.



5

Coltsfoot

Coltsfoot

Bu, akciğerler için ayrı bir çay veya likör şeklinde kullanılan geleneksel bir Hint çözümüdür. Astım, bronşit ve öksürüğü sakinleştirebilir ve ayrıca bronşları ve akciğerleri filtreleyebilir.



6

Esansiyel yağ

Esansiyel yağ

Esansiyel yağının içe nefesi, sigara içmenin neden olduğu ağız çukurunun rahatsızlığını azaltır. Aynı şekilde sinüsleri ve bronşları da temizleyecektir. Kenevir, malignite bitkisinin en büyük düşmanıdır.



7

Kekik

Kekik

İnanılmaz kekik temel yağları, normal anti-mikrobiyal olarak atanmıştır. Ciltte sivilce sorunu yaşıyorsanız ve kekik çayı enfeksiyonlardan ve mikroskobik organizmalardan kurtulma konusunda zorlayıcıysa, bu en iyi karardır.



8

Ligusticum porteri

Ligusticum porteri

Bu bitki, geleneksel bir Hint akciğer tedavisidir ve Rocky Dağları'nda gelişir. Kafur içerdiği için akciğerleri güçlendirmek için belki de en iyi bitkidir. Akciğer akışını iyileştirecek, içeri girme yolunu kolaylaştıracak ve ara sıra soğuk algınlığının neden olduğu solunum rahatsızlıklarını sakinleştirecektir.



9

Lobelia lobelia

Lobelia lobelia

Lobelia lobelia konsantreleri, içerdikleri lob çizgisinden dolayı hemen hemen her türlü tümörü tedavi eder. Adrenal bezleri canlandırırken nefes alma işlemini kolaylaştırır. Ayrıca lobelia, öksürüğe karşı sayısız ilacın önemli bir parçasıdır.



10

Meyan kökü

Meyan kökü

Solunum sistemi hastalıklarını yönetme kapasitesi ile dikkat çekicidir. Boğaz rahatsızlığını azaltabilir, uyarılmış pis dokuyu temizleyebilir ve balgam söktürücü olarak doldurur. Bu kökü yemek, serbest aşırı hücreleri engeller ve bronş nöbetlerini yatıştırır. Aynı şekilde, bu kök antiviral ve antibakteriyel özelliklere sahiptir, bu da onu akciğer malignitesini önlemede bile mükemmel kılar.



11

Nane

Nane

Soğuk algınlığına karşı savaşan ve rahatlamayı artıran harika bir hücre takviyesi. Nane esansiyel yağı, akciğer sorunlarına eğilim açısından mutlak bir zorunluluktur.



12

Okaliptüs

Okaliptüs

Bu bitkinin kendine has bir kokusu vardır ve her zaman solunum sistemi temizliğinde kullanılır. Burun tıkanıklığını ve sinüslerin alevlenmesini önleyen sineol içerir.



13

Oregano-Kekik

Oregano-Kekik

Oregano, güvenli çerçevenizi destekleyecek besinler ve ekskavatörlerle doludur. Solunum yollarını temizler ve kekik baz yağı Staphylococcus aureus mikroplarına karşı olağanüstüdür.



14

Verbascum thapsus - Sığır kuyruğu otu

Verbascum thapsus - Sığır kuyruğu otu

Bu bitkinin yaprak ve çiçeklerinin konsantresi, akciğer sağlığını iyileştirme yeteneğine sahiptir. Örneğin, bir bardak köpürtülmüş su ile bir çorba kaşığı kurutulmuş bitki çayı size çok yardımcı olacak basit bir el yapımı çaydır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR