Korkunç Kaza: Arabanın Kapısını Açan Çocuk Aracın Altında Kaldı

Aydın’da meydana gelen korkunç kaza, küçük bir çocuğun hayatını kaybetmesine neden oldu. Seyir halinde giden aracın kapısını açan çocuk yola düşerek hayatını kaybetti.

29.12.2021-11:21 - (Son Güncelleme: 29.12.2021-11:21)

Bir ailenin ocağına ateş düşüren kaza Aydın’a bağlı Kuşadası ilçesinde meydana geldi. Yolda seyir halinde giden aracın kapısını açan 3 yaşındaki çocuk, yola düşerek arabanın altında kaldı. Yapılan tüm müdahalelere karışı küçük çocuk hayatını kaybetti.

BABASININ ARACININ ALTINDA KALDI

 Yaşanan korkunç kazada Ali Seçğin, çocuklarını da alarak eve gitmek üzere yola çıktı. Arka koltuğa oturtulan henüz 3 yaşında olan Cemre Seçğin, çocuk koltuğuna oturtulmadığı ve emniyet kemeri takılmadığı için seyir halinde giden aracın kapısını açarak araçtan atladı. Çocuğun arabadan düştüğünü fark etmeyen baba Ali Seçğin, yola düşen oğlunun üzerinden geçti. 

3 yaşındaki çocuğunu ezdi

TÜM MÜDAHALELERE KARŞI KURTARILAMADI

Olayın şoku ardından yardım çağırılan olay yerine ambulans ekipleri geldi. Haraketsiz halde yerde yatan çocuğa yapılan ilk müdahale sonrası, Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırılan minik çocuk ne yazık ki hayatını kaybetti. Yaşanan kaza sonrasında anne ve baba hakkında ihmal soruşturması başlatıldı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal