Kore Turizm Organizasyonu Yarışması

Kore dizileri sevenler için müjde haber! Kore Turizm Organizasyonu Kore dizilerini çekildiği mekanlar hakkında bir yarıma başlattı ve katılanları sürpriz hediyeler bekliyor.

08.02.2021-17:08 - (Son Güncelleme: 08.02.2021-17:08) Kore Turizm Organizasyonu Yarışması

Güney Kore özellikle k-pop dalgasının etkisiyle son zamanlarda tüm dünyanın ilgisini üstüne topladı. Geçtiğimiz sene 92. Oscar Ödüllerinde ilk kez İngilizce olmayan bir film en iyi film ödülünü kazandı ve bu da Güney Kore yapımı "Parazit" filmiydi. Bu filmin başarısı sayesinde sinema dünyası gözlerini Kore'ye çevirdi ve Kore film ve dizilerinin severlerin sayısı arttı. Güney Kore'ye Türkiye'den de ilgi gösteren büyük bir kitle bulunuyor. Ve işte bu kitle için çok güzel bir haberimiz var.

KORE TURİZM ORGANİZASYONU KORE SEVERLER İÇİN YARIŞMA BAŞLATTI.

Kore Dizi Yarışması

Kore Turizm Organizasyonu, Kore dizilerine ilgi duyanlar için harika bir etkinlik gerçekleştiriyor. Instagram sayfaları üzerinden paylaştıkları sorulara doğru cevap veren 50 kişi sürpriz hediyeler kazanacak. Şanslı kazanan olmak için cevaplamanız gereken sorular işte bunlar:

  •  Hangi Kore dizisinin çekildiği mekanlar arasında günümüzde "yardımseverliğin yükselen kapısı" olarak da adlandırılan yer bulunuyor?
  • Bu yerin orijinal adı nedir? Ayrıca size imkan tanınsa bu yere sizin vereceğiniz ad ne olurdu?

Bu yarışmaya katılmak için sorulara cevaplarınızı kendi instagram sayfanızda paylaşmanız gerekiyor. Açıklamanıza dizinin adını, yerin orijinal adını ve sizin verdiğiniz adı ve de KTO sayfasında bulunan hashtag'i dahil etmeniz gerekiyor. 

Başvuru için son tarih 14 Şubat 2021, not almayı unutmayın!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal