Korcan Karar kimdir? Korcan Karar hastalığı nedir, ayak parmakları neden kesildi?

Ünlü haber spikeri Korcan Karar'ın hastalığı merak konusu oldu. İnternette araştırmalar devam ediyor. Bizlerde sizler için haberimizde Korcan Karar kimdir, evli mi, ne zaman nerede doğdu, hastalığı ne sizler için derledik. İşte detaylar...

14.06.2022-02:11 - (Son Güncelleme: 14.06.2022-02:11) Korcan Karar kimdir? Korcan Karar hastalığı nedir, ayak parmakları neden kesildi?

Korcan Karar sosyal medyaya bomba gibi düştü. Hastalığı ile gündem olan Korcan'ın hangi hastalığa yakalandığı sevenleri tarafından oldukça merak ediliyor. Detaylar haberimizde!

Korcan Karar kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Hastalığı nedir?

Korcan karar 60 yaşındadır. İzmir de doğmuştur. Haber spikerliği yapan Korcan ilk işine 1981 yılında bir gazete de başlamıştır. Roma ve İtalya'da muhabirlik yapmıştır. Sabah gazetesi İstanbul'da kurulduktan sonra orda çalışmaya başlamış ve 1993 yılında Turunc Hattı adında bir programda sunuculuk yapmıştır.
Kariyerine hız kesmeden devam eden Korcan Karar ATV kanalında haber yayın koordinatörü olmuştur. Daha sonra Show tv de Ali Kırca ile birlikte çalışmıştır. Daha sonra 360 kanalında haber spikerliği yapan Korcan Karar Yılmaz Özdil haberlerinde hassas olduğundan dolayı görevinden istifa etti. Televizyondan sonra internet üzerinden programlar yaptı. BuTV adlı programı YouTube'den yayınladı. Çeşmede de güzel bir yaşam sürdüren Korcan Karar 2009'da evlendi fakat fazla uzun sürmeden 2012'de boşanma kararı aldılar.
Korcan Karar'ın hastalığı ne?

Hastalığı Nedir?

Korcan Karar gibi gazeteci olan Uğur Dündar hastalığı ile ilgili bilgiyi sosyal medayadan duyurdu. Karar'ın kangren olduğunu ve parmağının kesildiğini söyledi. Şeker hastası olan Korcan Karar şekerinin çıkması sonucunda kangren olduğu bilgisine ulaşıldı. Uğur Dündar sözlerine şöyle devam etti;Yaz kış yaşadığı Çeşme'deki evinde her sabah sanki mesleğe yeni başlamış bir stajyerin heyecanıyla uyanıyor, gazeteleri satır satır okuyor, tüm zorluklara karşın halkın gerçekleri öğrenme hakkına hizmet eden özgür ve bağımsız haber kanallarındaki programları kaçırmıyor, günün birinde telefonunun çalıp, bir televizyon yetkilisinin “Korcan Bey, zor günleri geride bıraktık. Sizin gibi ilkeli bir ustayla çalışmak istiyoruz. Görüşmemiz mümkün mü” diyeceği günün gelmesini bekliyor. 

Hazal Altıparmak
hazalaltiparmak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal