Sapık Dede kim, nereli, tutuklandı mı? 9 yaşındaki torununa tecavüz ettiği iddia ediliyor!

Twitter'da #Sapıkdedetutuklansın etiketi ile bir dedenin 9 yaşındaki torununa tecavüz ettiği ile ilgili paylaşımlar yapıldı. Bu paylaşımları görenler olanlara inanamadılar. Tüm Türkiye'nin gündemine oturan sapık dede ile ilgili hemen araştırmalar başladı. Peki, torununa tecavüz ettiği iddia edilen sağık dede kim, nereli? sapık dede tutuklandı mı? İşte, olayla ilgili son yaşanan gelişmeler

14.06.2022-01:04 - (Son Güncelleme: 14.06.2022-01:04) Sapık Dede kim, nereli, tutuklandı mı? 9 yaşındaki torununa tecavüz ettiği iddia ediliyor!

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde yaşayan bir adamın 9 yaşındaki torununa tecavüz ettiği iddiası tüm Türkiye'nin gündemine oturan en önemli konuların başında yer almaya başladı. Sosyal medya platformu Twitter'da #Sapıkdedetutuklansın etiketi ile açılan tag'ın altına yapıla paylaşımlar okuyanların kanını dondururken sapık dedenin bir an önce yetkili makamlarca tutuklanması istendi.

Tüm Türkiye, sosyal medya hesaplarına İstanbul Sultanbeyli'de yaşanan iğrenç ötesi olayı konuşuyor. Geçtiğimiz Mayıs ayında meydana gelen olayda, bir dedenin 9 yaşındaki torununa tecavüz ettiği iddiası ortalığı bir anda karıştırırken, bir anda binlerce kullanıcı #Sapıkdedetutuklansın etiketiyle sapık dedenin tutuklanarak cezaevine gönderilmesini istediler.

Sapıkdedetutuklansın

Sapık Dede kim, nereli, tutuklandı mı?

Twitter’ın 1 numaralı gündem maddesi haline gelen olayda İstanbul’da 9 yaşındaki torununa tecavüz ettiği öne sürülen dedenin tutuklanıp tutuklanmadığı merak edilirken, diğer taraftan dedenin kim olduğu da araştırılmaya başlandı.

Herkesin nefretini kazanan olayı ilk olarak @doranavirus isimli bir hesabın ortaya çıkardığı görülürken dedesinin istismarına maruz kalan 9 yaşındaki çocukla ilgili belgeler de paylaşıldı. öz torununa tecavüz eden A.T. isimli dedenin adli tıp raporunu da paylaşan kullanıcı dedenin kendisini savunması için avukat aradığını da söyledi.

Olayla ilgili paylaşımları yapan kullanıcı, dedenin bir an önce tutuklanması için herkesten destek istedi.

İşte; @doranavirus isimli hesap sahibinin paylaştığı o belgeler:

Sapıkdedetutuklansın

Sapıkdedetutuklansın

Sapıkdedetutuklansın

Sapıkdedetutuklansın

Sapıkdedetutuklansın

Sapıkdedetutuklansın

Sapıkdedetutuklansın

Sapıkdedetutuklansın

Sapıkdedetutuklansın

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal