Kopuk dizisi ne zaman başlıyor? Kopuk dizisi başrol oyuncuları kimler? Kopuk dizisi konusu nedir?

Fox TV’de yakında başlayacak olan Kopuk dizisinin yayın tarihi, oyuncuları ve konusu merak edildi. Dizinin yapımcılığını Med Yapım, yönetmenliğini ise Koray Kerimoğlu üstlenecek. Peki Kopuk dizisi ne zaman başlıyor? Kopuk dizisi başrol oyuncuları kimler? Kopuk dizisi konusu nedir? İşte detaylar…

26.01.2024-16:50 - (Son Güncelleme: 26.01.2024-16:50) Kopuk dizisi ne zaman başlıyor? Kopuk dizisi başrol oyuncuları kimler? Kopuk dizisi konusu nedir?

Senaristliğini Deniz Karaoğlu, Fuat Mete ve Özden Selim Karadana üçlüsünün üstlendiği yapımcılığını Med Yapım, yönetmenliğini ise Koray Kerimoğlu’nun yaptığı Kopuk dizisinin afişi yayımlandı. Çok yakında Fox TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Kopuk dizisinin başrol oyuncuları ve konusu ile beraber ne zaman başlayacağı da merak ediliyor. Peki Kopuk dizisi ne zaman başlıyor? Kopuk dizisi başrol oyuncuları kimler? Kopuk dizisi konusu nedir?

Kopuk dizisi ne zaman başlıyor?

Kopuk dizisi 27 Ocak 2024 Cumartesi günü saat 20.00’de ilk bölümüyle Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

Kopuk dizisi

Kopuk dizisi konusu nedir?

Ferhan (Kaan Yıldırım), rüşvetçilerin, dolandırıcıların ve haksız kazanç elde edenlerin paralarını alarak mahallesindeki ihtiyaç sahibi gençlere yardım eden biridir. Ancak hayatını derinden sarsacak bir beklenmedik ölümle karşılaşır. Bu olay, onu sadece idealleriyle değil aynı zamanda aşkıyla da sınayacaktır. Ferhan, bu sınavı geçmenin yollarını ararken, haksızlıklarla tek başına başa çıkamayacağını anlar ve Orhan kimliğine bürünür. Ferhan, sevdiği ancak uzak durması gereken Müjde'nin (Seray Kaya) babasıyla mücadele ederken, avukat Orhan'ın yolu da mahalleyi ele geçirmeye çalışan ailenin varisi İpek (Biran Damla Yılmaz) ile kesişir.

Kopuk dizisi başrol oyuncuları kimler?

Kopuk dizisinin başrollerinde Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz, Seray Kaya ve Sarp Akkaya gibi önemli isimler yer alıyor. Bu isimlerin dışında dizide Beren Gökyıldız, Edip Tepeli, Engin Alkan, Kadir Çermik, Melisa Doğu, Sahra Şaş, Mustafa Açılan, Evliya Aykan, Merve Çağıran, Cem Söküt, Atakan Yarımdünya, Güneş Hayat ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi dikkat çekici oyuncular da bulunuyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal