01.04.2022-17:32 (Son Güncelleme:01.04.2022-18:00)


1

Köpekler binlerce yıldır insanların en sadık dostu olarak biliniyorlar. Bunun yanı sıra bizleri seviyor ve koruyorlar. İngiltere’de Alhanna isimli bir kadın, geçtiğimiz yıllarda hamile olduğunu öğrendi ve karnı her gün biraz daha şişmeye başladı. Köpekleri ise her gün Alhanna’nın karnına bakarak havlıyordu.



2

Alhanna, bu durumu sosyal medyadaki takipçileriyle paylaştı ve tekrar doktora gitti. Köpeğinin bu şekilde havlamasının nedeni de böylelikle ortaya çıktı.



3

Ricky ve Alhanna çifti köpekleri Keola ile birlikte İngiltere'de yaşıyor. Alhanna 2015 yılında anne olacağını öğrendi. Keola da bu durumun zamanla farkına vardı. Başta köpek, sahibinin büyüyen karnını görünce mutlu olduğunu belli eden hareketler yapmaya başladı.



4

Ancak Keola'nın tavırları zaman içerisinde değişmeye başladı. Alhanna'nın karnına çok fazla ilgi göstermeye başladı. Havlıyor ve inliyor sanki bir şeyler göstermek istiyor gibiydi.



5

Alhanna, zamanla sırtında ağrı hissetmeye başladı. Bunun üzerine doktora gitti ancak doktor herhangi bir sağlık sorunu olmadığını söyleyerek evine yolladı. Alhanna, doktorun söylediklerine rağmen bir şüphe duydu.



6

Eve geldiğinde Keola karşısına oturdu gözlerini ayırmadan ona bakmaya başladı. Alhanna bu durum karşından daha fazla endişelenmeye başladı.



7

Bunun üzerine köpeğiyle beraber olan fotoğrafını Facebook hesabından paylaştı. Arkadaşları, köpeklerin sezgilerinin güçlü olduğu ve başka bir doktora görünmesi konusunda genç anne adayını uyardı.



8

Zamanla Keola daha da garip hareket etmeye başladı. Alhanna bu kez başka bir doktora göründü ve sorunu öğrendi.



9

Meğerse bunca zamandır Keola haklıymış. Alhanna'nın iki böbreğinde de iltihap oluşmuş. Bunu öğrendikten sonra Alhanna'ya gerekli tedaviler uygulandı ve kadın sağlığına kavuştu. Haftalar sonra çiftin Lincoln adını verdiği bebeği dünyaya geldi ve köpek de yeni kardeşiyle tanıştı. Keola sayesinde hem Alhanna hem de oğlu şimdi çok sağlıklı.



10

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR