Konyaspor'un Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Futbolcusu Ahmet Çalık Son Yolculuğuna Uğurlandı!

Konyaspor'un hayatını kaybeden futbolcusu Ahmet Çalık son yolculuğuna uğurlandı.

11.01.2022-17:20 - (Son Güncelleme: 11.01.2022-18:43)

Konyaspor'un futbolcusu, Ahmet Çalık geçirdiği trafik kazası sonrasında hayata veda etti. Hayatını kaybeden Ahmet Çalık'ın cenazesi Elmadağ Sungur Camii'nde ikindi namazını müteakiben kılınann cenaze namazını ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazı öncesi oğlunun tabutuna sarılan Ali Çalık'ın söylediği sözler yürekleri burktu.

BABASININ SÖZLERİ YÜREK BURKTU

Konyaspor'un vefat eden futbolcusu Ahmet Çalık'ın, babası Ali Çalık'ın babasının vefat eden oğluyla ile ilgili sözleri yürekleri burktu. Acılı baba konuşmasında, 'Beni yetim bıraktın. Nereye baksam onu görüyorum.' diyerek gözyaşlarına boğuldu.


GENÇ FUTBOLCU SON YOLCUĞA UĞURLANDI

Konyaspor'un vefat eden başarılı futbolcusu Ahmet Çalık, kılınan cenaze namazı sonrasında Elmadağ Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedildi. Genç futbolcunun cenaze tönerine ailesi, sevenleri ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharram Kasapoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Murat Kurum yanı sıra Konyaspor ve Gençlerbirliği camiası ve her iki takımın futbolcuları ve arkadaşları da katıldı. Taraftarlar, Ahmet Çalık'ın tabutuna forma giydiği Gençlerbirliği, Konyaspor atkısı koydular.

ARACI KONTROLDEN ÇIKIP ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Konyaspor'un futbolcusu Ahmet Çalık'ın aracı sabah saat 09.00 sıralarında, Gölbaşı ilçesi Hacılar Mahellesi'nde meydana geldi. Galatasaray'dan Konyaspor'a transfer olan futbolcu Ahmet Çalık'ın kullandığı 06 CLK 94 plakalı araç, Ankara - Niğde yolunda kontrolden çıkıp, şarampole doğru yuvarlandı. Futbolcunun acı kaybı Türk spor camiasının ve kamuoyunun gündeminde büyük bir acı yaşattı. Türk sporu acı kayıp sonrası yasa boğuldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal