11.10.2021-15:32 (Son Güncelleme:11.10.2021-15:32)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, geçtiğimiz günlerde çıkan Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın Konyaspor'a geri döneceği yönündeki haberler ile ilgili olarak resmi internet sitesi üzerinden açıklamalarda bulundu.



2

Geçtiğimiz günlerde Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak anlaşma sağlayarak sona erdiren tecrübeli teknik adam Aykut Kocaman'ın İstanbul ekibinden ayrılıp eski kulübü olan Konyaspor'a geri döneceği yönünde iddialar çıkmıştı.



3

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'un başında toplamda 212 karşılaşmada takımın başında yer alan Aykut Kocaman, bu karşılaşmalarda 82 galibiyet, 63 beraberlik ve 67 mağlubiyet alarak toplamda 1.46'lık bir puan ortalaması sağlayarak dikkatleri üzerine çekmişti.



4

Son olarak İstanbul ekibi Medipol Başakşehir'de görev alan Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın turuncu lacivertli ekip ile yollarını ayırmasının ardından eski kulübü Konyaspor'a geri döneceği iddia edilmişti.



5

Konyaspor Kulübünün resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada Aykut Kocaman ile ilgili ortaya çıkan söylentiler ile ilgili ;



6

' Asılsız habere ilişkin Yalanlama; 10.10.2021 tarihinde star.com.tr isimli internet sitesinde yer alan 'Süper Lig'de Aykut Kocaman sürprizi! Eski takımı talip oldu' haberi, tamamen hayal ürünüdür. Bilindiği gibi İttifak Holding Konyaspor'umuz, Teknik Direktörümüz İlhan Palut önderliğinde Süper Lig'de namağlup yoluna devam etmektedir. Hocamız ile karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörüyle yolumuza devam ettiğimizi ve uzun yıllar birlikte çalışmayı hedeflediğimizi belirtmek isteriz. Galatasaray maçı öncesi art niyetle hazırlanan bu ve benzeri haberlere taraftarımızın ve spor kamuoyunun itibar etmemesini önemle rica ederiz. ' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR