11.10.2021-14:39 (Son Güncelleme:11.10.2021-15:01)


1

Fenerbahçe ara transfer dönemi için kolları sıvadı. Sarı lacivertliler, transfer için sürpriz bir ismi gündemine aldı. Kanaryanın, Bodo Glimt takımından Fredrik Andre Björkan ile ilgilendiği aktarıldı.



2

Sarı lacivertlilerin, Norveç ekibi Bodo Glimt'in formasını terleten 23 yaşındaki Fredrik Andre Björkan ile ciddi bir şekilde ilgilendiği aktarıldı.



3

Sarı lacivertliler, Norveç ekibi Bodo Glimt'in formasını terleten 23 yaşındaki futbolcu ile ciddi bir şekilde ilgileniyor. Sol bek pozisyonunda transfer yapmak isteyen Fenerbahçe futbolcunun raporunu takımın Portekizli teknik adamı Vitor Pereira'ya sundu.



4

Vitor Pereira'nın genç futbolcunun raporunu incelediği ve kısa bir süre içerisinde kararını vereceği belirtildi. Futbolcunun transferine bonservis ödenmeyecek olunması nedeniyle transferine sıcak baktığı aktarıldı.



5

Yeni sezonda Bodo Glimt formasını 26 maçta terleten Norveçli futbolcu, 1 gol attı ve 3 kez asist kaydetti. 1.80 boyundaki Fredrik Björkan devamlılığı ve güçlü fizik gücü ile dikkat çekiyor.



6

Son zamanlarda yükselen performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Norveçli futbolcu Fredrik Björkan Norveç milli takımında da oynuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR