18.11.2021-10:34 (Son Güncelleme:18.11.2021-11:54)


1

Süper Lig ekiplerinden İttifak Holding Konyaspor'da, Haziran ayında yapılan başkanlık seçimlerinde göreve gelen Fatih Özgökçen, yeşil-beyazlı takımın gündemiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.



2

Fatih Özgökçen, Ryan Babel'in transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.



3

Süper Lig'de geride kalan 12 haftada İttifak Holding Konyaspor başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Anadolu ekibinde yeşil beyazlılar 12 haftalık periyottta sadece 1 kez sahadan mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig'de toplaıdğı 23 puanlar 3'üncü sırada bulunan Konyaspor; Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi dev takımları gerisinde bıraktı.



4

Konyaspor başkanı Fatih Özgökçen Ryan Babel transferiyle ilgili olarak, 'bu iddiayı ben de basından duydum" dedi ve şunları ekledi: "Ryan Babel ile alakalı durumu ben basından öğrendim. Bizim ne öyle bir girişimimiz var ne de öyle bir transfer amacımız, hedefimiz var. Ryan Babel'i belki Konyaspor'a yakıştıranlar olmuştur ama bizim öyle bir düşüncemiz yok net bir şekilde.' açıklamalarda bulundu.



5

Konyaspor başkanı Fatih Özgökçen'in, Galatasaraylı yıldız Ryan Babel ile ilgili açıklamaları büyük ses getirdi.



6

Fatih Terim'in, Hollandalı futbolcu Ryan Babel'in performansından memnun olmadığı ve futbolcuyla devre arasında yolların ayrılmasının istediği öğrenilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR