18.11.2021-09:50 (Son Güncelleme:18.11.2021-12:13)


1

Süper Lig'in 13. haftasında dev derbide Fenerbahçe ile Galatasaray kozlarını paylaşacak. Oynanacak olan mücadele öncesi Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera'nın performansı takımı çok endişelendiriyor.



2

Uruguaylı kaleci Fernando Muslera'nın son olarak Bolivya ile oynanan karşılaşmada ağlarında 3 gol görmesi büyük hayal kırıklığı oldu.



3

Tecrübeli kaleci son olarak Uruguay'ın, Bolivya ile oynadığı karşılaşmadaki performansıyla herkesi şaşkına çevirdi. Kaleci karşılaşmanın 29. dakikasında Juan Carlos'un ortasını elinden kaçırdı. 35 yaşındaki yıldız futbolcu, bu nedenle topu filelerinde gördü. Fernando Muslera, yaklaşık bir ay öncesi de benzer bir golü Arjantin'in dünya yıldızı Lionel Messi'den yedi.



4

Bu sezon Süper Lig'de de Göztepe ve Beşiktaş karşılaşmalarında hatalı goller yiyen Fernando Muslere, kalesinde 12 maçta tam 15 gol görmüş oldu. Kalecinin bu kötü grafiği Fenerbahçe karşılaşması öncesinde sarı kırmızılıları endişelendirdi.



5

Galatasaray, Fernando Muslera'nın yerine geçebilecek, gelecek vaat eden bir kaleci aramaya başladı.



6

Fatih Öztürk ve İsmail Çipe'nin performansı takımı endişelendirirken futbolcunun performansından memnun olmayan Fatih Terim, genç bir file bekçisinin transferini istedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR