24.12.2021-14:25 (Son Güncelleme:24.12.2021-14:25)


1

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, teknik direktörleri İlhan Palut hakkında çıkan transfer söylentilerinin ardından çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, bu sezon başarılı oyunuyla spor kamuoyunun beğenisini toplarken lider Trabzonspor'un hemen arkasında ligde ikinci sırada yer alıyor.



3

Konyaspor'da sezon başında göreve getirilen 43 yaşındaki tecrübeli başarılı teknik adam İlhan Palut, 19 karşılaşmada aldığı 11 galibiyet 6 beraberlik ve 2 yenilgilik performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.



4

Teknik Direktör İlhan Palut için Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gündeminde yer aldığı yönünde haberler son zamanlarda büyük bir ses getirmişti.



5

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, teknik direktörleri İlhan Palut hakkında çıkan bu haberler üzerine bir açıklamada bulundu.



6

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen : Daha önce de açıkladığımız gibi İlhan hocamızla başarıya endeksli bir çalışma içerisinde olmayacağımızı belirtmiştik. Ortada bir başarı olmasa dahi Konyaspor'un hedeflerini yerine getirmek istiyorsanız uzun süreli ve uzun soluklu bir çalışma içerisine girme zorunluluğunuz var.



7

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen : Nitekim bu başarıyla taçlandığı zaman işleriniz belki biraz daha kolaylaşabiliyor. Biz İlhan hocamızla devam edeceğiz inşallah kısa sürede bir sözleşme de akdederiz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR