24.12.2021-14:15 (Son Güncelleme:24.12.2021-14:33)


1

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'tan ayrılan Sergen Yalçın'ın adı Portekizli teknik adam Vitor Pereira ile yolları ayıran bir başka Süper Lig devi Fenerbahçe ile geçiyor. Konuyla ilgili Sergen Yalçın'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.



2

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta yakın zamanda oldukça sıcak gelişmeler yaşanmıştı. Siyah beyazlılarda geçen sezonu çifte kupayla kapatma başarısı gösteren takımda Sergen Yalçın büyük bir başarıya imza atmıştı. Teknik adamın bu sezonki performansı da büyük bir merakla beklenirken, Sergen Yalçın'ın bu sezonki Beşiktaş performansı tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu. Beşiktaş'ta Şampiyonlar Ligi'nde gruplarda 0 çekerken öte taraftan Süper Lig'de de işler hiç yolunda gitmiyordu. Bu nedenle Beşiktaş'ta Sergen Yalçın ile yollar ayrıldı.



3

Henüz herhangi bir takımla anlaşmayan Sergen Yalçın'ın adı bir başka Süper Lig devi olan Fenerbahçe ile anılıyor. Fenerbahçe teknik adam olarak takımın başından Vitor Pereira ile yolları ayırmışken sarı lacivertlilerde Sergen Yalçın sesleri yükseldiği ifade edildi. Konuyla ilgili Sergen Yalçın'dan çok konuşulacak açıklamalar geldi.



4

Sergen Yalçın'ın, Fenerbahçe söylentileriyle alakalı olarak yaptığı açıklamada 'Fenerbahçe teknik direktörlüğü ile ilgili bir şey yok. Yok baba öyle bir şey.' şeklinde açıklamalara yer verdiği aktarıldı. Sergen Yalçın'ın yaptığı bu açıklamalar büyük ses getirdi.



5

Beşiktaş ile yollarını ayıran Sergen Yalçın'ın yeni adresi büyük merak konusu haline geldi. Sergen Yalçın'ın adı Fenerbahçe yanı sıra çok ciddi bir şekilde İngiltere'de Hull City takımı ile de geçiyor. Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'nin başına Sergen Yalçın'ı mutlaka getirmek istediği öğrenilmişti.



6

Bu anlamda Sergen Yalçın ile ilgili gelişmeler yakından takip edilmeye başlandı. Teknik adamın yeni adresinin hangi takım olacağı futbolseverler tarafından büyük merak konusu haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR