03.01.2022-16:46 (Son Güncelleme:03.01.2022-16:46)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'da bu sezon Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde muhteşem gidişat devam ediyor.



2

Spor Toto Süper Lig'de devre arasına girilirken başlamak üzere olan ara transfer dönemi öncesinde yönetimle transfer görüşmeleri yapan Teknik Direktör İlhan Palut, sürpriz bir ismin kadroya katılmasını istedi.



3

Galatasaray'da 2017-2018 sezonunda forma giyen ve forma giydiği dönemde lige adeta damga vuran golcü oyuncu Bafetimbi Gomis'in kadroya katılmasını isteyen Teknik Direktör İlhan Palut'un bu isteğinin ardından Konyaspor yönetimi Gomis'in formasını giydiği Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Hilal'in kapısını çaldı.



4

Bafetimbi Gomis, İngiliz ekibi Swansea'den 2.5 milyon euroluk bonservis ücretiyle Galatasaray'a transfer olmuş ve 42 karşılaşmada forma giyerken bu karşılaşmalarda toplamda 32 gol ve 6 asistlik bir performans sergilemişti.



5

Sarı kırmızılı takımda sergilediği başarılı performansın ardından Bafetimbi Gomis, 2018-2019 sezonunda tam 6 milyon euroluk bonservis ücreti ile Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Hilal'e transfer olmuştu.



6

Konyaspor yönetimi Bafetimbi Gomis'in önümüzdeki sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesi öncesinde golcü oyuncunun ilerleyen yaşını transferde bir avantaj olarak kullanarak 1-1.5 milyon euro arasında bir bonservis ücretiyle birlikte transferi bitirmek isterken iki kulüp arasında gerçekleşen transfer görüşmelerinin olumlu yönde ilerlediği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR