03.01.2022-16:12 (Son Güncelleme:03.01.2022-16:12)


1

İspanya La Liga devlerinden Barcelona, Juventus'tan Kadrsouna Alvaro Morata'yı kadrouna kattığı öğrenildi.



2

Kadrosunu güçlendirmek adına transfer çalışmalarına son hız veren Barcelona, Ferran Torres'in ardından kadrosuna flaş bir ismi daha transfer etti. Katalanlar son olarak kadrosuna Juventus'un, İspanyol yıldızı Alvaro Morata'yı katmayı başardı. Yıldız futbolcunun transferiyle ilgili en kısa sürede resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.



3

Barcelona kısa süre önce kadrosuna Manchester City'nin yıldız futbolcusu Ferran Torres'i katmayı başarmıştı. Barcelona ekibinin bu transferi çok büyük ses getirirken, La Liga devi transfer bombalarını patlatmaya devam ediyor. Katalanlar son olarak ise kadrosuna Juventus'un golcü yıldızı Alvaro Morata'yı katmayı başardılar. Futbolcu ile La Liga devinin her konuda anlaşmaya vardığı ve İspanyol yıldız ile ilgili transer açıklamasının en kısa sürede yapılacağı öğrenildi.



4

Katalanların Morata'nın kiralık olarak forma terlettiği Juventus ile önümüzdeki 6 ay için anlaşmaya vardığı bonservisinin bulunduğu Atletico Madrid ile de satın alma opsiyonu içeren bir kiralama anlaşmasında bulunduğu öğrenildi. Alvaro Morata'nın 18 aylık bir kiralama sözleşmesi ile Barcelona'nın kadrosuna katılması planlanıyor.



5

İspanyol yıldız Alvaro Morata kariyerine başladığı Getafe'nin ardından Real Madri altyapısına girdi. 2013 yılında Juventus'un yolunu tutan futbolcu geri Real Madrid'e döndü. Ardından ise Chelsea'ya transfer oldu. Atletico Madrid ile Chelsea arasında kiralık olarak iki kez transfer edilen futbolcu son olarak Atletico Madrid'den Juventus'a kiralık olarak gönderildi.



6

İspanyol yıldızın kariyerinde 2 kez Şampiyonlar Ligi, 2 kez La Liga ve UEFA Kupası gibi önemli başarılar bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR