03.01.2022-15:48 (Son Güncelleme:28.01.2022-14:36)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı yıldız isim Max Meyer, sarı lacivertli kulüpte büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı.



2

Fenerbahçe'de bu sezon yaşanan kötü gidişatın ardından Spor Toto Süper Lig'de başlamak üzere olan ara transfer dönemi öncesinde Başkan Ali Koç ve ekibinin önerisi üzerine büyük değişimler yapılması bekleniyor.



3

Sezon başında kadroya katılan Max Meyer'în beklentilerin oldukça altında kalması nedeniyle sarı lacivertli kulüp Alman oyuncusunu sezon sonuna kadar kendisini gösterebileceği bir kulübe kiralık olarak göndermek istiyor.



4

Max Meyer için Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel ile bir görüşme gerçekleştiren Fenerbahçe yönetiminin Alman yıldızını sezon sonuna kadar kiralık olarak önerdiği öğrenildi.



5

Volkan Demirel'in Fatih Karagümrük yönetimi ile gerçekleştireceği görüşmenin ardından Fenerbahçe'ye bir dönüş yapması beklenirken, genç teknik adamın bu transfere sıcak baktığı öğrenildi.



6

Spor Toto Süper Lig'de ara transfer döneminin açılmasına kısa bir süre kalmışken Fenerbahçe'de bekleneni veremeyen Max Meyer'in geleceğinin netlik kazanması adına geri sayıma geçildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR