03.01.2022-15:39 (Son Güncelleme:03.01.2022-15:52)


1

Trabzonspor Genç Yetenek İle Anlaşmaya Vardı!

Trabzonspor Genç Yetenek İle Anlaşmaya Vardı!

Yaz transfer döneminde de Trabzonspor'un çok büyük bir merakla ilgilendiği yıldız futbolcu hakkında çok kritik gelişmeler yaşanıyor. Yıldız futbolcudan alınan son bilgilere göre bordo mavililer Gürcistanlı Irakli Azarovi ile anlaşmayı sağladı. Gelen son bilgi gerek Trabzonspor camiasında gerek Türk futbolunda büyük yankı uyandırdı.



2

Futbolcunun Hayatı

Futbolcunun Hayatı

21 Şubat 2002 tarihine Gürcistan'ın Batum şehrinde dünyaya gelen Iraklı Azarovi futbola ilk olarak, Gürcistan'ın Dinamo Academy altyapısında başladı. Gösterdiği performansla büyük dikkat çeken futbolcu ardından Dinamo Tiflis'e transfer oldu. Dinamo Tiflis'in ardından 2021 yılında Dinamo Batum'a transfer olan futbolcu burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Irakli Azarovi, Gürcistan Milli Takımı'nın da alt yaş kategorilerinde forma terletmiştir. Şimdilerde ise Gürcistan Milli Takımı'nın güncel milli futbolcusudur.



3

Başarıları Nedir?

Başarıları Nedir?

Gürcü futbolcu Irakli Azarovi, kariyeri boyunca 3 kez Gürcistan Ligi'ni kazanma başarısı göstermiştir.



4

Hangi Mevkide Oynuyor?

Hangi Mevkide Oynuyor?

Irakli Azarovi'nin ana mevkisi sol bek pozisyonudur. Futbolcu sol bek olmasının yanı sıra orta sahanın solunda da rahatlıkla görev alabiliyor. Bu anlamda dikkat çekiyor.



5

Kariyerinde Kaç Golü Var?

Kariyerinde Kaç Golü Var?

Gürcü yetenek Irakli Azarovi kariyeri boyunca çıktığı 56 karşılaşmada 4 gol ve 8 asistlik bir performans sergileme başarısı gösterdi.



6

Kaç Yaşındadır?

Kaç Yaşındadır?

Irakli Azarovi 19 yaşında bulunmaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR